“SÖYLEDİKLERİ HÜKÜMSÜZDÜR!”

SİYASET 14.09.2020 - 14:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“SÖYLEDİKLERİ HÜKÜMSÜZDÜR!”

AKTAŞ SERT CEVAP VERDİ
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresindeki söylemlerine, “söyledikleri kendi takma adları gibi hükümsüzdür” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın kongredeki söylemlerine sert cevaplar verdi. Çamlı’yı gayriciddi ve ahlaksız sözlerinden ötürü kınayan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “AK Parti Darıca ilçe kongresinde konuşan AK Parti milletvekili Yeliz lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı’nın sarf ettiği cümleler, kaybetmeyi hazmedemeyen düşüncenin ürünüdür. Gayri ciddi seviyesiz ve ahlaksız sözlerini kendisine iade ediyorum hem Yeliz hem de Ahmet olarak alsın” dedi. HAKLARI VE HADLERİ YOK AK Partili Çamlı’ın sözlerinin milleti ayrıştırmaya teşvik ettiğini belirten Başkan Aktaş açıklamasına şu şekilde devam etti; “Bir milletvekiline yakışır olmayan bu sözleri bu devirde insanlar sokakta kurmaya utanırken maalesef beyefendinin seviyesi yerlerde geziyor. Konuştuğu her cümle milleti ayrıştırmanın, kutuplaşmanın, bölücülüğün açık ve net göstergesidir. Yıllarca birlikte yol yürüdüklerini, ‘ne istediler de vermedik’ itirafını yapanlar, menfaatleri bitince suçlayan bu zihniyetin FETÖ terör örgütüyle olan tüm ilişkileri ayan beyan ortada iken, Cumhuriyet Halk Partisi’ne çamur atmaya, karalamaya hakları ve hadleri yoktur. Bir gün Yeliz, bir gün Ahmet Hamdi olan bu şahsın yarın KEZBAN olarak karşımıza çıkmayacağını bilemiyoruz. O yüzden söyledikleri kendi takma adları gibi hükümsüzdür.” GÖKHAN AKTAŞ AHMET HAMDİ ÇAMLI
AKTAŞ SERT CEVAP VERDİ

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresindeki söylemlerine, “söyledikleri kendi takma adları gibi hükümsüzdür” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın kongredeki söylemlerine sert cevaplar verdi. Çamlı’yı gayriciddi ve ahlaksız sözlerinden ötürü kınayan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “AK Parti Darıca ilçe kongresinde konuşan AK Parti milletvekili Yeliz lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı’nın sarf ettiği cümleler, kaybetmeyi hazmedemeyen düşüncenin ürünüdür. Gayri ciddi seviyesiz ve ahlaksız sözlerini kendisine iade ediyorum hem Yeliz hem de Ahmet olarak alsın” dedi.

HAKLARI VE HADLERİ YOK

AK Partili Çamlı’ın sözlerinin milleti ayrıştırmaya teşvik ettiğini belirten Başkan Aktaş açıklamasına şu şekilde devam etti; “Bir milletvekiline yakışır olmayan bu sözleri bu devirde insanlar sokakta kurmaya utanırken maalesef beyefendinin seviyesi yerlerde geziyor. Konuştuğu her cümle milleti ayrıştırmanın, kutuplaşmanın, bölücülüğün açık ve net göstergesidir. Yıllarca birlikte yol yürüdüklerini, ‘ne istediler de vermedik’ itirafını yapanlar, menfaatleri bitince suçlayan bu zihniyetin FETÖ terör örgütüyle olan tüm ilişkileri ayan beyan ortada iken, Cumhuriyet Halk Partisi’ne çamur atmaya, karalamaya hakları ve hadleri yoktur. Bir gün Yeliz, bir gün Ahmet Hamdi olan bu şahsın yarın KEZBAN olarak karşımıza çıkmayacağını bilemiyoruz. O yüzden söyledikleri kendi takma adları gibi hükümsüzdür.”

GÖKHAN AKTAŞ

AHMET HAMDİ ÇAMLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.