SOSYAL MEDYADAN TERÖR PROPAGANDASI YAPANLAR YAKALANDI!

ASAYİŞ 25.08.2021 - 12:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SOSYAL MEDYADAN TERÖR PROPAGANDASI YAPANLAR YAKALANDI!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele çalışmaları kapsamında Gebze, Çayırova ve Dilovası’ndaki 3 eve operasyon düzenledi. PKK terör örgütünün ilimizde ve ülkemiz genelinde faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sosyal medya üzerinden PKK terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 3 zanlıyı yakalamak için Gebze, Çayırova ve Dilovası’ndaki 3 eve operasyon düzenlendi. Sosyal medya üzerinden PKK terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen E.U, H.G ve C.Ç isimli şüpheliler düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.  

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele çalışmaları kapsamında Gebze, Çayırova ve Dilovası’ndaki 3 eve operasyon düzenledi.

PKK terör örgütünün ilimizde ve ülkemiz genelinde faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sosyal medya üzerinden PKK terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 3 zanlıyı yakalamak için Gebze, Çayırova ve Dilovası’ndaki 3 eve operasyon düzenlendi. Sosyal medya üzerinden PKK terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen E.U, H.G ve C.Ç isimli şüpheliler düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.