SON DAKİKA! 34 İLDE DEV FETÖ OPERASYONLARI

GÜNDEM 11.09.2020 - 09:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SON DAKİKA! 34 İLDE DEV FETÖ OPERASYONLARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca İstanbul merkezli 17 ilde de edinilen son dakika bilgisine göre FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik hakkında gözaltı kararı verilen 44 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Balıkesir de düğmeye basılan bir başka il oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Eş zamanlı operasyonlar için düğmeye basıldı. ANKARA MERKEZLİ 7 İLDE 60 KİŞİ Operasyonların Ankara merkezli olmak üzere 7 ilde gerçekleştiği belirtildi. İSTANBUL MERKEZLİ 17 İLDE 44 KİŞİ Öte yandan İstanbul merkezli 17 ilde, FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik hakkında gözaltı kararı verilen 44 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı. BALIKESİR MERKEZLİ 10 İLDE 13 KİŞİ Balıkesir merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Balıkesir Polis Okulu'ndaki mahrem imamlarına yönelik 13 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Böylece Ankara, Balıkesir ve İstanbul merkezli son dakika operasyonlarında toplam 117 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş oldu. KAYNAK: MİLLİYET.COM

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca İstanbul merkezli 17 ilde de edinilen son dakika bilgisine göre FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik hakkında gözaltı kararı verilen 44 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Balıkesir de düğmeye basılan bir başka il oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Eş zamanlı operasyonlar için düğmeye basıldı.

ANKARA MERKEZLİ 7 İLDE 60 KİŞİ

Operasyonların Ankara merkezli olmak üzere 7 ilde gerçekleştiği belirtildi.

İSTANBUL MERKEZLİ 17 İLDE 44 KİŞİ

Öte yandan İstanbul merkezli 17 ilde, FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik hakkında gözaltı kararı verilen 44 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

BALIKESİR MERKEZLİ 10 İLDE 13 KİŞİ

Balıkesir merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Balıkesir Polis Okulu'ndaki mahrem imamlarına yönelik 13 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Böylece Ankara, Balıkesir ve İstanbul merkezli son dakika operasyonlarında toplam 117 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş oldu.

KAYNAK: MİLLİYET.COM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.