“Sizlere güveniyorum”

GEBZE 10.11.2020 - 18:13, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Sizlere güveniyorum”

GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER’DEN DESTEK ÇAĞRISI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yükselen vaka sayılarına dikkat çekerek korona virüs tedbirlilerinde Gebzelilerin yetkililere destek olmasını isteyerek, “Bize güç verin, destek olun. Siz hemşerilerimize güveniyoruz” dedi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yükselen vaka sayılarına dikkat çekerek Gebzelilere uyarıda bulundu. Son günlerde artan vaka sayıları ile Gebze’nin neredeyse tamamı riskli bölge sınıfına girdi. Geçtiğimiz hafta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de artan vaka sayılarından Gebze’nin de etkilendiğini, daha önce Gebze’de hafta bir ölümün bile olmadığını ancak şimdilerde haftada iki ölüme çıktığını açıklamıştı. Büyükgöz Gebze’de günde 200-300 vaka sayısına ulaşıldığını ifade ederek Gebzelileri evlerinde de korana virüs tedbirlerine uymaya davet etmişti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de artan vaka sayılarına dikkat çekti. BİZE GÜÇ VERİN Gebzelileri ev ziyaretlerinden uzak durmaları gerektiğini dile getirerek uyaran Kaymakam Güler, “Yetkililerin tüm ikazlarına rağmen Covid-19 vakalarında artış tüm hızıyla devam ediyor. En çok vaka 20-40 yaş arasında görülüyor. Son zamanlarda ev ortamında ve aile arasında bulaştırma oranı hızla yükselmektedir. Virüsün yayılma hızını azaltmak için ev ziyaretlerini lütfen erteleyelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Başkalarının hayatını tehlikeye atarak vebale girmeyelim! Sevdiklerimizi korumak ve vicdan azabı çekmemek için her hal ve şartta, her ortamda maske-mesafe ve temizlik kuralına titizlikle uyalım! Hastanelerimizdeki COVİD-19 hasta sayısı her geçen gün artmaktadır. Sizin desteğinize çok ihtiyacımız var. Sağlık çalışanlarımızın fedakârca yaptığı mücadeleye biz de ‘Maske-Mesafe-Temizlik’ konularında konulan kurallara titizlikle uyarak destek verelim. Birlikte mücadele edersek virüsü yeneceğiz. Bize güç verin, destek olun. Siz hemşerilerimize güveniyoruz” dedi.
GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yükselen vaka sayılarına dikkat çekerek korona virüs tedbirlilerinde Gebzelilerin yetkililere destek olmasını isteyerek, “Bize güç verin, destek olun. Siz hemşerilerimize güveniyoruz” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yükselen vaka sayılarına dikkat çekerek Gebzelilere uyarıda bulundu. Son günlerde artan vaka sayıları ile Gebze’nin neredeyse tamamı riskli bölge sınıfına girdi. Geçtiğimiz hafta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de artan vaka sayılarından Gebze’nin de etkilendiğini, daha önce Gebze’de hafta bir ölümün bile olmadığını ancak şimdilerde haftada iki ölüme çıktığını açıklamıştı. Büyükgöz Gebze’de günde 200-300 vaka sayısına ulaşıldığını ifade ederek Gebzelileri evlerinde de korana virüs tedbirlerine uymaya davet etmişti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de artan vaka sayılarına dikkat çekti.

BİZE GÜÇ VERİN

Gebzelileri ev ziyaretlerinden uzak durmaları gerektiğini dile getirerek uyaran Kaymakam Güler, “Yetkililerin tüm ikazlarına rağmen Covid-19 vakalarında artış tüm hızıyla devam ediyor. En çok vaka 20-40 yaş arasında görülüyor. Son zamanlarda ev ortamında ve aile arasında bulaştırma oranı hızla yükselmektedir. Virüsün yayılma hızını azaltmak için ev ziyaretlerini lütfen erteleyelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Başkalarının hayatını tehlikeye atarak vebale girmeyelim! Sevdiklerimizi korumak ve vicdan azabı çekmemek için her hal ve şartta, her ortamda maske-mesafe ve temizlik kuralına titizlikle uyalım! Hastanelerimizdeki COVİD-19 hasta sayısı her geçen gün artmaktadır. Sizin desteğinize çok ihtiyacımız var. Sağlık çalışanlarımızın fedakârca yaptığı mücadeleye biz de ‘Maske-Mesafe-Temizlik’ konularında konulan kurallara titizlikle uyarak destek verelim. Birlikte mücadele edersek virüsü yeneceğiz. Bize güç verin, destek olun. Siz hemşerilerimize güveniyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.