SİZİN SORUNUNUZ NE BEYLER?

SPOR 17.11.2021 - 15:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SİZİN SORUNUNUZ NE BEYLER?

TRAVMA! 3-2
Darıca Gençlerbirliği, kadro kalitesi olarak ligin belki de en zayıf takımı olan Siirt İÖİ deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybederek taraftarlarını kahretti. 3 dakikada 3 gol yiyerek tarihi tersten yazan Darıca G.B, 12 hafta sonunda 10 puanda kaldı. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, taraftarlarına kâbus yaşatmaya devam ediyor. Bu sezon Çarşambaspor, Düzcespor, Kırşehir(kupa), Kızılcabölükspor gibi deplasmanlarda öne geçse de üstünlüğünü koruyamayarak galibiyete hasret kalan Darıca G.B aynı dramatiğini bu kez travmatik şekilde Siirt’te yaşadı. Takımda son haftaların ayakta kalan nadir futbolcularından Erdem Dikbasan’ın 42.dakikada attığı golle devreyi 1-0 önde kapatan sarı yeşilliler, 59’da Nebi Tiryakioğlu ile farkı 2’ye çıkararak galibiyet kapısını araladı. İşte ne olduysa her şey 2-0’dan sonra başladı…     3 DAKİKADA 3 GOL YEDİK Ev sahibi Siirt İÖİ; 68’de Onur Alsu, 69 ve 71’de Oğuzhan Palaz’ın golleriyle skoru bir anda 3-2’ye getirerek Darıca G.B’yi şoke uğrattı. Öne geçtikten sonra skoru koruyamama hastalığına yakalanan sarı yeşilli ekibimizin kalan dakikalardaki gol çabasından sonuç çıkmazken, Darıca’da Sefa Tunç 87’de ikinci sarı karttan kızararak takımını 10 kişi bıraktı. Sahadan 3-2 galip ayrılan Siirt temsilcisi, Darıca G.B ile puanını eşitlemiş oldu. Ligin en dibindeki Çarşambaspor ile Darıca G.B arasındaki puan farkı ise yalnızca 2 oldu. Darıca G.B Pazar günü sahasında 5.sırada yer alan Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek.      
TRAVMA! 3-2

Darıca Gençlerbirliği, kadro kalitesi olarak ligin belki de en zayıf takımı olan Siirt İÖİ deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybederek taraftarlarını kahretti. 3 dakikada 3 gol yiyerek tarihi tersten yazan Darıca G.B, 12 hafta sonunda 10 puanda kaldı.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, taraftarlarına kâbus yaşatmaya devam ediyor. Bu sezon Çarşambaspor, Düzcespor, Kırşehir(kupa), Kızılcabölükspor gibi deplasmanlarda öne geçse de üstünlüğünü koruyamayarak galibiyete hasret kalan Darıca G.B aynı dramatiğini bu kez travmatik şekilde Siirt’te yaşadı. Takımda son haftaların ayakta kalan nadir futbolcularından Erdem Dikbasan’ın 42.dakikada attığı golle devreyi 1-0 önde kapatan sarı yeşilliler, 59’da Nebi Tiryakioğlu ile farkı 2’ye çıkararak galibiyet kapısını araladı. İşte ne olduysa her şey 2-0’dan sonra başladı…

 

 

3 DAKİKADA 3 GOL YEDİK

Ev sahibi Siirt İÖİ; 68’de Onur Alsu, 69 ve 71’de Oğuzhan Palaz’ın golleriyle skoru bir anda 3-2’ye getirerek Darıca G.B’yi şoke uğrattı. Öne geçtikten sonra skoru koruyamama hastalığına yakalanan sarı yeşilli ekibimizin kalan dakikalardaki gol çabasından sonuç çıkmazken, Darıca’da Sefa Tunç 87’de ikinci sarı karttan kızararak takımını 10 kişi bıraktı. Sahadan 3-2 galip ayrılan Siirt temsilcisi, Darıca G.B ile puanını eşitlemiş oldu. Ligin en dibindeki Çarşambaspor ile Darıca G.B arasındaki puan farkı ise yalnızca 2 oldu. Darıca G.B Pazar günü sahasında 5.sırada yer alan Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.