SİYASETÇİLER GEBZESPOR İÇİN TEK YÜREK OLDU

SPOR 27.03.2021 - 10:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SİYASETÇİLER GEBZESPOR İÇİN TEK YÜREK OLDU

Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı, Gebzespor un son durumu hakkında siyasi parti ilçe başkanları , oda başkanları, STK’lar , Gebze’nin önde gelen iş adamları ve gazetecilerin katıldığı Limoş Restoran’ta pandemi kurallarına uygun bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya KASKF Başkanı Murat Aydın, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel,  TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, yöneticiler ve davetliler katıldı. HER ŞEY GEBZESPOR MARKASI İÇİN Programda konuşan Gebzespor Kulüp Başkanı Recep  Avcı, “Pandemi var, seyirci yok, kombine satamıyoruz, reklam alamıyoruz, bu süreçte bizlere destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Kuralarımız çekildi, inşallah başarılı olacağız. Tüm bu sıkıntılara rağmen bizler de Gebzespor yeni sezon formalarını satışa çıkardık, herkesten forma desteği bekliyoruz, 1000 TL ‘den satışa koyduğumuz formalarımızla camiamıza  destek olun. Bizler taşın altına elimizi koyduk koymayaca devam edeceğiz, Gebzespor önemli bir marka, bu markaya layık olmaya çalışıyoruz. Kimseyle kavgamız yok, olamaz da. Tek isteğimiz var o da camiamızın başarısı” ifadesini kullandı.  GEBZESPOR SİYASET ÜSTÜ BİR KULÜP Toplantıda söz alan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Gebzespor isminin siyaset üstü olduğunun altını çizerek “Gebzespor markası herkesi bir araya getirir, getirmelidir” ifadesini kullandılar. İlçe Başkanları Gebzespor camiası adına üstlerine düşen her şeyi yapacaklarını kaydettiler. Tüm ilçe başkanları yeni sezonda Gebzespor’un tek yürek olacağını ve herkesin üstüne düşeni yapacağını belirttiler. AYDIN, BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ Kaskf Başkanı Murat Aydın da Gebzepsor’a başarılar dilediğini Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ettiğini ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini kaydederek “Gebzespor her zaman önemli bir marka oldu olmaya devam edecek. Bizler her zaman Gebzespor için çabala gösteren insanları takdir ettik. Bugün burada güzel bir manzara var, Allah bozmasın, her şey Gebzespor için olsun güzel bir sezon olsun” dedi.

Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı, Gebzespor un son durumu hakkında siyasi parti ilçe başkanları , oda başkanları, STK’lar , Gebze’nin önde gelen iş adamları ve gazetecilerin katıldığı Limoş Restoran’ta pandemi kurallarına uygun bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya KASKF Başkanı Murat Aydın, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel,  TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, yöneticiler ve davetliler katıldı.

HER ŞEY GEBZESPOR MARKASI İÇİN

Programda konuşan Gebzespor Kulüp Başkanı Recep  Avcı, “Pandemi var, seyirci yok, kombine satamıyoruz, reklam alamıyoruz, bu süreçte bizlere destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Kuralarımız çekildi, inşallah başarılı olacağız. Tüm bu sıkıntılara rağmen bizler de Gebzespor yeni sezon formalarını satışa çıkardık, herkesten forma desteği bekliyoruz, 1000 TL ‘den satışa koyduğumuz formalarımızla camiamıza  destek olun. Bizler taşın altına elimizi koyduk koymayaca devam edeceğiz, Gebzespor önemli bir marka, bu markaya layık olmaya çalışıyoruz. Kimseyle kavgamız yok, olamaz da. Tek isteğimiz var o da camiamızın başarısı” ifadesini kullandı. 

GEBZESPOR SİYASET ÜSTÜ BİR KULÜP

Toplantıda söz alan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Gebzespor isminin siyaset üstü olduğunun altını çizerek “Gebzespor markası herkesi bir araya getirir, getirmelidir” ifadesini kullandılar. İlçe Başkanları Gebzespor camiası adına üstlerine düşen her şeyi yapacaklarını kaydettiler. Tüm ilçe başkanları yeni sezonda Gebzespor’un tek yürek olacağını ve herkesin üstüne düşeni yapacağını belirttiler.

AYDIN, BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kaskf Başkanı Murat Aydın da Gebzepsor’a başarılar dilediğini Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ettiğini ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini kaydederek “Gebzespor her zaman önemli bir marka oldu olmaya devam edecek. Bizler her zaman Gebzespor için çabala gösteren insanları takdir ettik. Bugün burada güzel bir manzara var, Allah bozmasın, her şey Gebzespor için olsun güzel bir sezon olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.