‘Sınav Özel’ yayınları başladı

EĞİTİM 29.11.2020 - 16:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

‘Sınav Özel’ yayınları başladı

‘Sınav Özel’ yayınları başladı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları 'Sınav Özel 'yayınlarımız var" dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları ‘Sınav Özel’ yayınlarımız var. Evinde televizyonu olan her öğrencimiz, köyde de olsa şehirde de olsa derslere katılabiliyor, her ders için soru çözümlerini ve anlatımları izleyebiliyor. Her yerde eğitime devam” ifadelerine yer verdi. Bakan Selçuk, paylaşımına TRT EBA’dan derslerini takip eden bir öğrencinin fotoğrafını da ekledi.
‘Sınav Özel’ yayınları başladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları 'Sınav Özel 'yayınlarımız var" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları ‘Sınav Özel’ yayınlarımız var. Evinde televizyonu olan her öğrencimiz, köyde de olsa şehirde de olsa derslere katılabiliyor, her ders için soru çözümlerini ve anlatımları izleyebiliyor. Her yerde eğitime devam” ifadelerine yer verdi. Bakan Selçuk, paylaşımına TRT EBA’dan derslerini takip eden bir öğrencinin fotoğrafını da ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.