SİGORTANIN YENİ ADRESİ: ASÜMİT SİGORTA

GEBZE 06.11.2020 - 16:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SİGORTANIN YENİ ADRESİ: ASÜMİT SİGORTA

İş insanı Nihat Yıldırım, şirketler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Asufuk Otomotiv’in yanı sıra, Ümit Medya bünyesindeki Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’nin yönetim kurulu başkanlığını yapan Nihat Yıldırım, bu kez de sigortacılık sektörüne adım atarak Asümit Sigorta’yı hayata geçirdi. Otomotiv ve medya sektöründeki başarılarıyla Gebze bölgesinde isminden söz ettiren iş insanı Nihat Yıldırım, yeni bir sektöre daha el attı. Sigortacılık sektörüne adım atan Yıldırım, Asümit Sigorta’yı faaliyete geçirerek sigortacılığa yeni bir soluk kazandıracak. Bünyesinde 24 tane sigorta şirketi acenteliğini yapan Asümit Sigorta’nın yetkili müdürü Dilek Polat, faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Hayat dışındaki tüm branşlarda, yangın, nakliyat, trafik, kasko, hukuksal koruma, ferdi kaza, sağlık, sorumluluk, mühendislik) gibi alanlarda faaliyet göstermekteyiz. Asümit Sigorta olarak ana hedefimiz; müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirleyip en doğru sigorta hizmetini sunmaktır. Her müşteriye değer vererek davranmakta ve müşteriyi ihtiyaçlarıyla birlikte bir bütün olarak görmekteyiz. Müşterilerimize her branşta en uygun fiyat seçenekleri sunarak hizmet edeceğiz” dedi.

İş insanı Nihat Yıldırım, şirketler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Asufuk Otomotiv’in yanı sıra, Ümit Medya bünyesindeki Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’nin yönetim kurulu başkanlığını yapan Nihat Yıldırım, bu kez de sigortacılık sektörüne adım atarak Asümit Sigorta’yı hayata geçirdi.

Otomotiv ve medya sektöründeki başarılarıyla Gebze bölgesinde isminden söz ettiren iş insanı Nihat Yıldırım, yeni bir sektöre daha el attı. Sigortacılık sektörüne adım atan Yıldırım, Asümit Sigorta’yı faaliyete geçirerek sigortacılığa yeni bir soluk kazandıracak. Bünyesinde 24 tane sigorta şirketi acenteliğini yapan Asümit Sigorta’nın yetkili müdürü Dilek Polat, faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Hayat dışındaki tüm branşlarda, yangın, nakliyat, trafik, kasko, hukuksal koruma, ferdi kaza, sağlık, sorumluluk, mühendislik) gibi alanlarda faaliyet göstermekteyiz. Asümit Sigorta olarak ana hedefimiz; müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirleyip en doğru sigorta hizmetini sunmaktır. Her müşteriye değer vererek davranmakta ve müşteriyi ihtiyaçlarıyla birlikte bir bütün olarak görmekteyiz. Müşterilerimize her branşta en uygun fiyat seçenekleri sunarak hizmet edeceğiz” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.