SERİ ZAMANI!

SPOR 17.11.2020 - 11:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SERİ ZAMANI!

6 maç sonra kazanarak derin bir oh çeken Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Perşembe günü sahasında oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçını da kazanarak alt sıralarda uzaklaşmak istiyor. Sarı yeşilliler zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden dün start verdi. Tokatspor galibiyetiyle nefes alan Darıca Gençlerbirliği A.Ş ara vermeden Ağrı 1970 Spor maçının hazırlıklarına başladı. Tokat maçına ilk 11’de başlayan isimler dinlendirilirken, oyuna sonradan dahil olan ve hiç süre almayan isimler tam zamanlı antrenman yaptılar. Perşembe günü oynanacak olan mücadeleye 3 puan parolasıyla hazırlanan sarı yeşilliler, bu karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. İç sahadaki 3 maçlık 3 puan hasretine son vermek isteyen Darıca G.B, kazanarak alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Temsilcimizde cezalı olan Fahrettin’in yerine savunmada Halil İbrahim Şagar’ın forma giymesi bekleniyor.

6 maç sonra kazanarak derin bir oh çeken Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Perşembe günü sahasında oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçını da kazanarak alt sıralarda uzaklaşmak istiyor. Sarı yeşilliler zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden dün start verdi.

Tokatspor galibiyetiyle nefes alan Darıca Gençlerbirliği A.Ş ara vermeden Ağrı 1970 Spor maçının hazırlıklarına başladı. Tokat maçına ilk 11’de başlayan isimler dinlendirilirken, oyuna sonradan dahil olan ve hiç süre almayan isimler tam zamanlı antrenman yaptılar. Perşembe günü oynanacak olan mücadeleye 3 puan parolasıyla hazırlanan sarı yeşilliler, bu karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. İç sahadaki 3 maçlık 3 puan hasretine son vermek isteyen Darıca G.B, kazanarak alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Temsilcimizde cezalı olan Fahrettin’in yerine savunmada Halil İbrahim Şagar’ın forma giymesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.