SERAP ÇAKIR, DİLOVASI’NDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ!

SİYASET 25.11.2021 - 11:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SERAP ÇAKIR, DİLOVASI’NDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığına atandıktan sonra geçen üç aylık süreçte azmi, hırsı, çalışkanlığı ve yüksek temposuyla siyasete renk katan Serap Çakır, gün boyu Dilovası’ndaydı. En ücra köşelerine kadar ziyaret ettiği ilçede gönülleri fetheden başkan Çakır, adeta biri bu kadını durdursun dedirtti. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Dilovası İlçe Başkanı Fesih Telli ve yöneticileriyle birlikte gün boyu ziyaretlerde bulundu. Başta kısa adı DENAD olan Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden ve burada başkan Samet Elden ve yönetimi tarafından ağırlanan başkan Çakır ve beraberindekiler sıcak ilgi gördü. Çakır daha sonra engelli hayvanlara yürüteç ve projeler yapan Abdülmenaf Çelik’i ziyaret etti. Çelik’i kutlayan başkan Çakır, basından takip ettiği Çelik’in tüm insanlığa örnek olmasını, hayvanlara yönelik şiddetin de son bulmasını diledi. DERTLERİNİZLE DERTLENMEYE GELDİM İlçenin en ücra köşelerine kadar giden, geçtiğimiz günlerde yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretlerinde bulunup, semt pazarından alış veriş yapan, kahvehanelerde oturan vatandaşlarla sohbet eden başkan Çakır’ın gördüğü ilgi moralleri yükseltti. İlk kez bir il başkanı gördüklerini ifade eden vatandaşlar Çakır’a siyasi yaşamında başarılar dilediler. Sohbet ettiği esnafları dinleyen başkan Çakır, “Ben buraya siyaset yapmaya değil, sadece sizleri dinlemeye, sorunlarınızı öğrenmeye, dertlerinizle dertlenmeye geldim. Zaten ülkenin durumu bu haldeyken neyi konuşacağız. Sorunları, krizi iliklerimize kadar hepimiz hissediyoruz” dedi. İlçede kurulan Gelecek Partisi tanıtım ve üye kayıt standını da ziyaret eden Çakır, burada vatandaşların sorularını yanıtladı. DAVUTOĞLU DAVET ETTİ Göreve geldiği üç aylık süreçte, il binasını şehir merkezine taşıyan, 50 kişilik yönetimini oluşturup, dört ilçe başkanını atayan başkan Serap Çakır’ın enerjisi ve yüksek temposunun genel merkez yöneticileri tarafından da yakından takip edildiği, Kocaeli teşkilatının örnek iller arasında gösterildiği vurgulandı. Genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da Kocaeli’ye ayrı bir önem verdiği, bu nedenle il başkanı Serap Çakır’ı ayrıntılı rapor ve bilgi almak için 27 Aralık Cumartesi günü toplantıya çağırdığı öğrenildi. 

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığına atandıktan sonra geçen üç aylık süreçte azmi, hırsı, çalışkanlığı ve yüksek temposuyla siyasete renk katan Serap Çakır, gün boyu Dilovası’ndaydı. En ücra köşelerine kadar ziyaret ettiği ilçede gönülleri fetheden başkan Çakır, adeta biri bu kadını durdursun dedirtti.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Dilovası İlçe Başkanı Fesih Telli ve yöneticileriyle birlikte gün boyu ziyaretlerde bulundu. Başta kısa adı DENAD olan Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden ve burada başkan Samet Elden ve yönetimi tarafından ağırlanan başkan Çakır ve beraberindekiler sıcak ilgi gördü. Çakır daha sonra engelli hayvanlara yürüteç ve projeler yapan Abdülmenaf Çelik’i ziyaret etti. Çelik’i kutlayan başkan Çakır, basından takip ettiği Çelik’in tüm insanlığa örnek olmasını, hayvanlara yönelik şiddetin de son bulmasını diledi.

DERTLERİNİZLE DERTLENMEYE GELDİM

İlçenin en ücra köşelerine kadar giden, geçtiğimiz günlerde yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretlerinde bulunup, semt pazarından alış veriş yapan, kahvehanelerde oturan vatandaşlarla sohbet eden başkan Çakır’ın gördüğü ilgi moralleri yükseltti. İlk kez bir il başkanı gördüklerini ifade eden vatandaşlar Çakır’a siyasi yaşamında başarılar dilediler. Sohbet ettiği esnafları dinleyen başkan Çakır, “Ben buraya siyaset yapmaya değil, sadece sizleri dinlemeye, sorunlarınızı öğrenmeye, dertlerinizle dertlenmeye geldim. Zaten ülkenin durumu bu haldeyken neyi konuşacağız. Sorunları, krizi iliklerimize kadar hepimiz hissediyoruz” dedi. İlçede kurulan Gelecek Partisi tanıtım ve üye kayıt standını da ziyaret eden Çakır, burada vatandaşların sorularını yanıtladı.

DAVUTOĞLU DAVET ETTİ

Göreve geldiği üç aylık süreçte, il binasını şehir merkezine taşıyan, 50 kişilik yönetimini oluşturup, dört ilçe başkanını atayan başkan Serap Çakır’ın enerjisi ve yüksek temposunun genel merkez yöneticileri tarafından da yakından takip edildiği, Kocaeli teşkilatının örnek iller arasında gösterildiği vurgulandı. Genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da Kocaeli’ye ayrı bir önem verdiği, bu nedenle il başkanı Serap Çakır’ı ayrıntılı rapor ve bilgi almak için 27 Aralık Cumartesi günü toplantıya çağırdığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.