ŞEKER YATIRIMLARIN HIZLANDIRILMASI İÇİN ADIM ATTI

SİYASET 09.11.2020 - 12:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ŞEKER YATIRIMLARIN HIZLANDIRILMASI İÇİN ADIM ATTI

AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Kocaeli’de yapılan yatırımları arazide inceledikten sonra eksikliklerin giderilmesi ve yatırımların daha kısa sürede hayata geçmesi için başkent Ankara’da milletvekilleriyle birlikte görüşmeler gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, geçtiğimiz günlerde Kocaeli’de yapılan devlet yatırımlarını arazide incelemiş ve burada gördüğü eksikliklerin ve gereksinimlerin bir an önce giderilmesi ve Kocaeli’nin hak ettiği yatırımları en kısa sürede alması için elinden geleni yapacağını ifade etmişti. Sözünü tutan Şeker, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünü AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz’la birlikte ziyaret etti. GÜNEY OTOYOLU İÇİN GÖRÜŞTÜLER  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek ilimizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulundular. Milletvekilleri tarafından masaya yatırılan ilk konu ise Kocaeli Güney Otoyolu oldu. Görüşme sonrası milletvekilleri adına açıklamalarda bulunan Şeker, Kocaeli Güney Otoyolu ile ilgili; “Milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte Karayolları Genel Müdürümüzü ziyaret ettik. Masaya birçok konu yatırıldı. İzmir-İstanbul Otoyolu’ndan başlayıp Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe’nin güneyinden İstanbul-Ankara Otoyolu’na bağlanacak olan Kocaeli Güney Otoyolu projesinin ikmal ihalesinin bu yıl içinde yapılmasını istedik. Bu konuda yakın zamanda olumlu sonuçlar alacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Kocaeli’de yapılan yatırımları arazide inceledikten sonra eksikliklerin giderilmesi ve yatırımların daha kısa sürede hayata geçmesi için başkent Ankara’da milletvekilleriyle birlikte görüşmeler gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, geçtiğimiz günlerde Kocaeli’de yapılan devlet yatırımlarını arazide incelemiş ve burada gördüğü eksikliklerin ve gereksinimlerin bir an önce giderilmesi ve Kocaeli’nin hak ettiği yatırımları en kısa sürede alması için elinden geleni yapacağını ifade etmişti. Sözünü tutan Şeker, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünü AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz’la birlikte ziyaret etti.

GÜNEY OTOYOLU İÇİN GÖRÜŞTÜLER

 AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek ilimizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulundular. Milletvekilleri tarafından masaya yatırılan ilk konu ise Kocaeli Güney Otoyolu oldu. Görüşme sonrası milletvekilleri adına açıklamalarda bulunan Şeker, Kocaeli Güney Otoyolu ile ilgili; “Milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte Karayolları Genel Müdürümüzü ziyaret ettik. Masaya birçok konu yatırıldı. İzmir-İstanbul Otoyolu’ndan başlayıp Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe’nin güneyinden İstanbul-Ankara Otoyolu’na bağlanacak olan Kocaeli Güney Otoyolu projesinin ikmal ihalesinin bu yıl içinde yapılmasını istedik. Bu konuda yakın zamanda olumlu sonuçlar alacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.