“Şehit babasından vatan vurgusu”

GEBZE 28.03.2021 - 10:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Şehit babasından vatan vurgusu”

Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Gebzeli Şehit Oktay Kaya’nın babası Mahmut Kaya, hedef TV’de çarpıcı açıklamalar yaptı. Tek oğlunu vatan için şehit verdiğini söyleyen Kaya; “Evlatsız yaşarım ama vatansız yaşayamam” dedi. Hedef TV’de Mustafa Arslan’ın “Dernekler Konuşuyor” programına konuk olan Mahmut Kaya; “Ne mutlu şehit ailesi olana, ne mutlu bize” dedi. Biz burada bir saltanat sürüyorsak Çanakkale’yi ve Sarıkamış’ı göz önünde bulundurmalıyız. Türkiye’de her evde mutlaka bir şehit veya gazi vardır” dedi. İki bacağı ve iki kolu olmayan gaziler olduğunu söyleyen Kaya; “Şahit olanların yüzde sekseni tek çocuk. Benim de üç kızım bir oğlum vardı, oğlum da şehit oldu. “ dedi. Dernek Başkanı Olmadan önce 22 şehit ailesini umreye götürdüğünü söyleyen Kaya; farklı programlar yaparak şehit ailelerine destek olmaya çalıştığını ifade etti. Gebze ve Darıca Belediyesinin kendilerine her zaman destek olduğunu da söyleyen Kaya; “Allah buraya her adama nasip etmez, bizim isteğimiz şehit ailelerinin gönlünün alınmasıdır. Ban nasılsın denildiği zaman dünyalar benim olur” dedi. “EVLATSIZLIK OLUR AMAS VATANSIZLIK OLMAZ!” Şehit babası Mahmut Kaya; “Mülki amir, kaymakam ve belediye başkanlarından bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. “Evlatsızlık olur evladın olmazsa olur ama vatansızlık olmaz. Benim evladım olmasın ama vatanım olsun. Bugün bir oğlumu şehit verdim ama ihtiyaç olursa ben de gider cephede savaşırım” dedi.

Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Gebzeli Şehit Oktay Kaya’nın babası Mahmut Kaya, hedef TV’de çarpıcı açıklamalar yaptı. Tek oğlunu vatan için şehit verdiğini söyleyen Kaya; “Evlatsız yaşarım ama vatansız yaşayamam” dedi.

Hedef TV’de Mustafa Arslan’ın “Dernekler Konuşuyor” programına konuk olan Mahmut Kaya; “Ne mutlu şehit ailesi olana, ne mutlu bize” dedi. Biz burada bir saltanat sürüyorsak Çanakkale’yi ve Sarıkamış’ı göz önünde bulundurmalıyız. Türkiye’de her evde mutlaka bir şehit veya gazi vardır” dedi.

İki bacağı ve iki kolu olmayan gaziler olduğunu söyleyen Kaya; “Şahit olanların yüzde sekseni tek çocuk. Benim de üç kızım bir oğlum vardı, oğlum da şehit oldu. “ dedi. Dernek Başkanı Olmadan önce 22 şehit ailesini umreye götürdüğünü söyleyen Kaya; farklı programlar yaparak şehit ailelerine destek olmaya çalıştığını ifade etti. Gebze ve Darıca Belediyesinin kendilerine her zaman destek olduğunu da söyleyen Kaya; “Allah buraya her adama nasip etmez, bizim isteğimiz şehit ailelerinin gönlünün alınmasıdır. Ban nasılsın denildiği zaman dünyalar benim olur” dedi.

“EVLATSIZLIK OLUR AMAS VATANSIZLIK OLMAZ!”

Şehit babası Mahmut Kaya; “Mülki amir, kaymakam ve belediye başkanlarından bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. “Evlatsızlık olur evladın olmazsa olur ama vatansızlık olmaz. Benim evladım olmasın ama vatanım olsun. Bugün bir oğlumu şehit verdim ama ihtiyaç olursa ben de gider cephede savaşırım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.