ŞAYİR, YATIRIMLARI MASAYA YATIRDI!

Dilovası 30.11.2021 - 13:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ŞAYİR, YATIRIMLARI MASAYA YATIRDI!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU, SEDAŞ, PALGAZ ve TELEKOM yöneticileri ile birlikte 2022 yılı yatırımlarını masaya yatırdı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda 2022 yılında Dilovası’na yapılacak yatırım programlarının koordinasyonu görüşüldü. İSU, SEDAŞ, PALGAZ ve TELEKOM yöneticileri ile yapılan toplantıda, İlçede alt yapı çalışmaları yapılırken, aynı anda üst yapımında yapıma hazır hale getirilebilmesi koordine edildi. 2022’DE ÇALIŞMALAR PLANLI YAPILACAK Başkan Şayir, yapılan toplantıda Dilovası Belediyesi ile birlikte 2022 yılında ilçede yapılacak olan tüm yatırımların planlı bir şekilde yapılmasının önemli bir tasarruf ve zaman kaybının önüne geçebileceği gibi, vatandaşların da kaliteli hizmet alabilmesinin sağlanacağını belirtti. Başkan Şayir’in planlı ve koordineli çalışma isteğine destek veren yöneticiler Dilovası Belediyesi koordinasyonun yapılacak olan çalışmalar ile ilgili sürekli fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade ettiler. Toplantının ardından Asalet Caddesi’nin yatay sondaj çalışmaları ile başlayacak yağmur suyu ve alt yapı seferberliğinin de startı verildi. Ardından da İstiklal Caddesi'nin alt yapı çalışmasının yapılacağı belirtildi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU, SEDAŞ, PALGAZ ve TELEKOM yöneticileri ile birlikte 2022 yılı yatırımlarını masaya yatırdı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda 2022 yılında Dilovası’na yapılacak yatırım programlarının koordinasyonu görüşüldü. İSU, SEDAŞ, PALGAZ ve TELEKOM yöneticileri ile yapılan toplantıda, İlçede alt yapı çalışmaları yapılırken, aynı anda üst yapımında yapıma hazır hale getirilebilmesi koordine edildi.

2022’DE ÇALIŞMALAR PLANLI YAPILACAK

Başkan Şayir, yapılan toplantıda Dilovası Belediyesi ile birlikte 2022 yılında ilçede yapılacak olan tüm yatırımların planlı bir şekilde yapılmasının önemli bir tasarruf ve zaman kaybının önüne geçebileceği gibi, vatandaşların da kaliteli hizmet alabilmesinin sağlanacağını belirtti. Başkan Şayir’in planlı ve koordineli çalışma isteğine destek veren yöneticiler Dilovası Belediyesi koordinasyonun yapılacak olan çalışmalar ile ilgili sürekli fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade ettiler. Toplantının ardından Asalet Caddesi’nin yatay sondaj çalışmaları ile başlayacak yağmur suyu ve alt yapı seferberliğinin de startı verildi. Ardından da İstiklal Caddesi'nin alt yapı çalışmasının yapılacağı belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.