Şayir sözünü tuttu

Dilovası 07.09.2020 - 20:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Şayir sözünü tuttu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şahir, seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmalarının Dilovası’nda başladığını duyurdu.  Dilovası Belediyesi tarafından ilçede caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları başlatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi’nin çalışması ile Bağdat Caddesi Batı Kavşağından Hastane kavşağına kadar aydınlatma çalışması yapılacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan dekoratif aydınlatma ile ilçe yeni görünümüne kavuşmuş olacak. DİLOVASI’NIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ Seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları ile alakalı bir açıklamada bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Seçim beyannamemizde halkımıza söz verdiğimiz Bağdat Caddesi’nin yeniden düzenlenerek daha modern hale getirilmesi çalışmalarını başladık. Altyapı, üst yapı çalışmalarının ardından son olarak da aydınlatmalarını tamamlayacağız. Bağdat Caddesi Batı Kavşağından Hastane kavşağına kadar aydınlatma çalışmamızı en kısa sürede bitirerek ‘Yükselen Şehir Dilovası’nın hizmetine sunacağız” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şahir, seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmalarının Dilovası’nda başladığını duyurdu. 
Dilovası Belediyesi tarafından ilçede caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları başlatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi’nin çalışması ile Bağdat Caddesi Batı Kavşağından Hastane kavşağına kadar aydınlatma çalışması yapılacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan dekoratif aydınlatma ile ilçe yeni görünümüne kavuşmuş olacak.
DİLOVASI’NIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ
Seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları ile alakalı bir açıklamada bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Seçim beyannamemizde halkımıza söz verdiğimiz Bağdat Caddesi’nin yeniden düzenlenerek daha modern hale getirilmesi çalışmalarını başladık. Altyapı, üst yapı çalışmalarının ardından son olarak da aydınlatmalarını tamamlayacağız. Bağdat Caddesi Batı Kavşağından Hastane kavşağına kadar aydınlatma çalışmamızı en kısa sürede bitirerek ‘Yükselen Şehir Dilovası’nın hizmetine sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.