Şayir, ilçedeki hastalara gitti

Dilovası 03.02.2021 - 11:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Şayir, ilçedeki hastalara gitti

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak hem sağlık çalışanlarını hem de hastaları ziyaret etti. Hastane çalışanlarından salgın dönemi ve hasta oranları ile ilgili bilgi alan Başkan Şayir, “Sizler bu sürecin kahramanısınız. Bu süreçte ailelerinizden sevdiklerinizden ayrı kaldınız. İnşallah pandemi bir an önce geçecek. Bizler yeniden kavuşacak ve sarılacağız. Türkiye bu sınavı, devletimizin ve Sağlık Bakanımızın önderliğinde özverili ve başarılı çalışmalarıyla gayet güzel geçiriyor. Türk toplumu olarak kolonya ve temizlik kültürümüzle çoğu tedbiri uyguluyorduk. El hijyeni fiziki mesafe, temizlik sizlerin de vurguladığı gibi çok önemli. Bir eksiğiniz olduğu zaman Hamza Şayir ve Dilovası Belediyesi adına yanınızda olduğumuzu tekrardan vurgulamak isterim. Arkanızda değil yanınızdayız” dedi. BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR ETTİLER Dilovası Belediyesi’nin koronavirüs sürecinin başından bu yana kadar aldıkları tedbirler ile her zaman farkındalık yaratmayı amaçladıklarının da altını çizen Şayir, sağlık personeline teşekkür etti. Hastane çalışanları ise ziyaretleri sebebiyle Başkan Hamza Şayir’e teşekkürlerini sunarak “Bu süreç inşallah geçecek. Pandeminin başından beri canla başla çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Sağlık çalışanlarının ardından hastanede yatan hastaları ziyaret eden Başkan Şayir geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastaların bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak hem sağlık çalışanlarını hem de hastaları ziyaret etti.

Hastane çalışanlarından salgın dönemi ve hasta oranları ile ilgili bilgi alan Başkan Şayir, “Sizler bu sürecin kahramanısınız. Bu süreçte ailelerinizden sevdiklerinizden ayrı kaldınız. İnşallah pandemi bir an önce geçecek. Bizler yeniden kavuşacak ve sarılacağız. Türkiye bu sınavı, devletimizin ve Sağlık Bakanımızın önderliğinde özverili ve başarılı çalışmalarıyla gayet güzel geçiriyor. Türk toplumu olarak kolonya ve temizlik kültürümüzle çoğu tedbiri uyguluyorduk. El hijyeni fiziki mesafe, temizlik sizlerin de vurguladığı gibi çok önemli. Bir eksiğiniz olduğu zaman Hamza Şayir ve Dilovası Belediyesi adına yanınızda olduğumuzu tekrardan vurgulamak isterim. Arkanızda değil yanınızdayız” dedi.

BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Dilovası Belediyesi’nin koronavirüs sürecinin başından bu yana kadar aldıkları tedbirler ile her zaman farkındalık yaratmayı amaçladıklarının da altını çizen Şayir, sağlık personeline teşekkür etti. Hastane çalışanları ise ziyaretleri sebebiyle Başkan Hamza Şayir’e teşekkürlerini sunarak “Bu süreç inşallah geçecek. Pandeminin başından beri canla başla çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Sağlık çalışanlarının ardından hastanede yatan hastaları ziyaret eden Başkan Şayir geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastaların bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.