ŞAYİR, “GİRESUN’A GEREKLİ YARDIMI GÖNDERDİK”

Dilovası 01.09.2020 - 16:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ŞAYİR, “GİRESUN’A GEREKLİ YARDIMI GÖNDERDİK”

Dilovası Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşe meclis toplantısına Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti. Açılış-yoklama ile başlayan mecliste gündem dışı konuşan Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, “ 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına rahmet diliyorum. Girusun’da yaşana sel felaketinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diliyorum. İhtiyaç doğrultusunda gerekli yardım malzemesi gönderdik” ifadesini kullandı. HER ZAMAN VATANDAŞIMIZI DÜŞÜNDÜK Başkan Şayir sözlerinin devamında “Caddelerimizin aydınlatılması için önümüzdeki haftadan itibaren yenilenme çalışması başlayacak. Geçen hafta Cumhurbaşkanımızı telekonferans katılımı ile Dilovası İMES OSB’de 40 fabrika açılışı yapıldı. Bölgemizde hızlı bir şekilde yatırımlar devam ediyor. Mermerciler bakanlık tarafından OSB olarak ilan edildi. Sanayiciye karşı değiliz. 50 bin nüfusun temsilcisi olarak sizlerin hakkını savunduk. Ortak bir yol bulup bakanlıklar düzeyinde girişimlerimiz oldu. Belediyelerin gelirlerinin artırılması ile ilgili girişimler devam ediyor” şeklinde konuştu.

Dilovası Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşe meclis toplantısına Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir başkanlık etti. Açılış-yoklama ile başlayan mecliste gündem dışı konuşan Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, “ 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına rahmet diliyorum. Girusun’da yaşana sel felaketinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diliyorum. İhtiyaç doğrultusunda gerekli yardım malzemesi gönderdik” ifadesini kullandı.

HER ZAMAN VATANDAŞIMIZI DÜŞÜNDÜK

Başkan Şayir sözlerinin devamında “Caddelerimizin aydınlatılması için önümüzdeki haftadan itibaren yenilenme çalışması başlayacak. Geçen hafta Cumhurbaşkanımızı telekonferans katılımı ile Dilovası İMES OSB’de 40 fabrika açılışı yapıldı. Bölgemizde hızlı bir şekilde yatırımlar devam ediyor. Mermerciler bakanlık tarafından OSB olarak ilan edildi. Sanayiciye karşı değiliz. 50 bin nüfusun temsilcisi olarak sizlerin hakkını savunduk. Ortak bir yol bulup bakanlıklar düzeyinde girişimlerimiz oldu. Belediyelerin gelirlerinin artırılması ile ilgili girişimler devam ediyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.