“Salgınla mücadele son dönemde yalan oldu”

SİYASET 28.02.2021 - 11:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Salgınla mücadele son dönemde yalan oldu”

Hedef TV’de yayınlanan Abbas Sır ile Parantez programının bu haftaki konuğu Memleket Hareketi Gebze gönüllüsü Ergün Karaman oldu.  Canlı yayınlanan program büyük ilgi ve destek görürken genç siyasetçi Karaman merak edilen soruları yanıtladı. İYİ Parti’de aldığı yönetim görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen Karaman, “Muharrem Bey yola çıkar çıkmaz ben de İYİ Partiden istifa ettim. Şartlar bunu gerektirdi. Oradaki misyonum sona ermişti. Muharrem Bey için yola çıktım. Gebze’de çalışmalar var, çalışıyoruz. Memleket Partisi kurulur kurulmaz bizler de Gebze için hazırız” yorumunu yaptı. “PARTİ BAHARDA HAZIR OLACAK” Memleket Hareketi çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ergün Karaman “Çalışmalarımız sürüyor. Resmen parti kurulur kurulmaz, bizler de Gebze için kolları sıvıyoruz. Çok ilgi ve destek alıyoruz. Muharrem Bey rekor oy aldı, CHP’den ayrılması gerekiyordu. Şartlar bunu gerektirdi. Muharrem Beyin sonuna kadar yanına yanındayız. Yapılamayacak bir iş başarmıştır, 51 günde rekor oy almıştır, kendisine güveniyoruz, Memleket Partisi baharda hazır olur” dedi. “SON DÖNEMDE İŞİN RENGİ DEĞİŞTİ” Pandemi dönemini de değerlendiren Karaman “Salgının başında sahiden güzel bir mücadele vardı. Ben de herkes gibi takdir ettim. Ancak son zamanlarda işin rengi değişti. Pandemiyle mücadele yalan oldu. Kongrelerin hali ortada, ben vatandaşın takdirine bırakıyorum. Tıklım tıklım salonlarda salgın yok, kafelerde üç beş müşteriye salgın var. Bence artık işin tadı da suyu da çıktı. Böyle olmaz, binlerce insanımız can verdi. Biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Hedef TV’de yayınlanan Abbas Sır ile Parantez programının bu haftaki konuğu Memleket Hareketi Gebze gönüllüsü Ergün Karaman oldu.  Canlı yayınlanan program büyük ilgi ve destek görürken genç siyasetçi Karaman merak edilen soruları yanıtladı. İYİ Parti’de aldığı yönetim görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen Karaman, “Muharrem Bey yola çıkar çıkmaz ben de İYİ Partiden istifa ettim. Şartlar bunu gerektirdi. Oradaki misyonum sona ermişti. Muharrem Bey için yola çıktım. Gebze’de çalışmalar var, çalışıyoruz. Memleket Partisi kurulur kurulmaz bizler de Gebze için hazırız” yorumunu yaptı.

“PARTİ BAHARDA HAZIR OLACAK”

Memleket Hareketi çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ergün Karaman “Çalışmalarımız sürüyor. Resmen parti kurulur kurulmaz, bizler de Gebze için kolları sıvıyoruz. Çok ilgi ve destek alıyoruz. Muharrem Bey rekor oy aldı, CHP’den ayrılması gerekiyordu. Şartlar bunu gerektirdi. Muharrem Beyin sonuna kadar yanına yanındayız. Yapılamayacak bir iş başarmıştır, 51 günde rekor oy almıştır, kendisine güveniyoruz, Memleket Partisi baharda hazır olur” dedi.

“SON DÖNEMDE İŞİN RENGİ DEĞİŞTİ”

Pandemi dönemini de değerlendiren Karaman “Salgının başında sahiden güzel bir mücadele vardı. Ben de herkes gibi takdir ettim. Ancak son zamanlarda işin rengi değişti. Pandemiyle mücadele yalan oldu. Kongrelerin hali ortada, ben vatandaşın takdirine bırakıyorum. Tıklım tıklım salonlarda salgın yok, kafelerde üç beş müşteriye salgın var. Bence artık işin tadı da suyu da çıktı. Böyle olmaz, binlerce insanımız can verdi. Biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.