Saldır Darıca!

SPOR 05.11.2020 - 10:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Saldır Darıca!

Bölgemizin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün kupa arenasında ‘Kara Elmas’ diyarında tur bileti arayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz, 3.tur maçında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kupaya 2.turdan katılan ve Belediye Kütahyaspor’u eleyerek üst tura yükselen temsilcimiz, kupaya 3.turdan katılacak olan 2.Lig ekibi Zonguldak karşısında kazanarak kupada ilerlemek istiyor. Ligde sıkıntı yaşayan her iki takımın mücadelesi, tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak. 90 dakikalık bölümde eşitliğin bozulmaması halinde 15’er dakikadan çift devreli uzatma bölümlerine geçilecek. Uzatma bölümlerinde de eşitliğin bozulmaması halinde kupada tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı K.Maraş bölgesi hakemi Serkan Gürbüz yönetecek.    

Bölgemizin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün kupa arenasında ‘Kara Elmas’ diyarında tur bileti arayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz, 3.tur maçında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kupaya 2.turdan katılan ve Belediye Kütahyaspor’u eleyerek üst tura yükselen temsilcimiz, kupaya 3.turdan katılacak olan 2.Lig ekibi Zonguldak karşısında kazanarak kupada ilerlemek istiyor. Ligde sıkıntı yaşayan her iki takımın mücadelesi, tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak. 90 dakikalık bölümde eşitliğin bozulmaması halinde 15’er dakikadan çift devreli uzatma bölümlerine geçilecek. Uzatma bölümlerinde de eşitliğin bozulmaması halinde kupada tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı K.Maraş bölgesi hakemi Serkan Gürbüz yönetecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.