SAĞLIKÇILARA ULAŞIM YILSONUNA KADAR ÜCRETSİZ!

KOCAELİ 30.08.2020 - 17:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SAĞLIKÇILARA ULAŞIM YILSONUNA KADAR ÜCRETSİZ!

Sağlık çalışanları, Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma ve sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz yararlanabilecek. Kamu ve özel sektör sağlık çalışanlarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları  ve kamuya ait sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz yararlanabileceği, Resmi Gazete'de yayınlanan kararla duyuruldu. Kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden ücretsiz yararlanma süresi 31 Ağustos'ta sona eriyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla bu süre yılsonuna kadar uzatıldı. 2020 YILI SONUNA KADAR Bilindiği üzere halen devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları ücretsiz seyahat hakları 31 Ağustos 2020 tarihinde sona eriyordu. Yeni yayınlanan kararla kamu ve özel sektör sağlık çalışanları, Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarıyla 2020 yılı sonuna kadar ücretsiz seyahat etmeye devam edebilecek.  

Sağlık çalışanları, Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma ve sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz yararlanabilecek. Kamu ve özel sektör sağlık çalışanlarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları  ve kamuya ait sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz yararlanabileceği, Resmi Gazete'de yayınlanan kararla duyuruldu. Kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden ücretsiz yararlanma süresi 31 Ağustos'ta sona eriyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla bu süre yılsonuna kadar uzatıldı.

2020 YILI SONUNA KADAR

Bilindiği üzere halen devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları ücretsiz seyahat hakları 31 Ağustos 2020 tarihinde sona eriyordu. Yeni yayınlanan kararla kamu ve özel sektör sağlık çalışanları, Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarıyla 2020 yılı sonuna kadar ücretsiz seyahat etmeye devam edebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.