Sağanakların ardından Türkiye yazı yaşayacak

KOCAELİ 07.05.2021 - 09:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Sağanakların ardından Türkiye yazı yaşayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre hafta sonu yurdun farklı bölgelerinde sağanak yağışlar kendini gösterecek. Bugün doğu kesimlerde etkili olacak yağışlar yarın İstanbul ve çevresini de etkileyecek. Yeni haftada ise yağışlar yurdu terk edecek, açık ve güneşli bir hava yurt geneline hakim olacak. Mayıs ayının ilk haftası geride kalırken yurtta sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Yazın kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde sağanak yağışlar yer yer etkili olurken yağış alan bölgelerde birkaç derece sıcaklık düşüşü gerçekleşiyor. Gelecek hafta ise yurtta yağışsız bir hafta bekleniyor, sıcaklık değerleri ise yazı aratmayacak. YURDUN DOĞUSUNDA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Akdeniz’de yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre hafta sonu yurdun farklı bölgelerinde sağanak yağışlar kendini gösterecek. Bugün doğu kesimlerde etkili olacak yağışlar yarın İstanbul ve çevresini de etkileyecek. Yeni haftada ise yağışlar yurdu terk edecek, açık ve güneşli bir hava yurt geneline hakim olacak.
Mayıs ayının ilk haftası geride kalırken yurtta sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Yazın kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde sağanak yağışlar yer yer etkili olurken yağış alan bölgelerde birkaç derece sıcaklık düşüşü gerçekleşiyor. Gelecek hafta ise yurtta yağışsız bir hafta bekleniyor, sıcaklık değerleri ise yazı aratmayacak.

YURDUN DOĞUSUNDA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Akdeniz’de yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.