SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR!

GÜNDEM 18.09.2020 - 17:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR!

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Bölgede sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.  PAZAR GÜNÜ SAĞANAK Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre Kocaeli'de yarın rüzgarlı bir hava öngörülüyor. Öte yandan Pazar günü ise Kocaeli'de mevzi sağanak yağış bekleniyor. Önümüzdeki hafta başında ilimizde parçalı bulutlu havanın hakim olması öngörülürken haftanın ilk üç günü yağış beklenmiyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Bölgede sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. 

PAZAR GÜNÜ SAĞANAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre Kocaeli'de yarın rüzgarlı bir hava öngörülüyor. Öte yandan Pazar günü ise Kocaeli'de mevzi sağanak yağış bekleniyor. Önümüzdeki hafta başında ilimizde parçalı bulutlu havanın hakim olması öngörülürken haftanın ilk üç günü yağış beklenmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.