Saat 20.00'da tekrar başlayacak

GÜNDEM 22.11.2020 - 10:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Saat 20.00'da tekrar başlayacak

Kocaeli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması saat 10.00 itibariyle sona erdi. Yasak tekrar 20.00'da başlayacak. Kocaeli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dün akşan 20.00 saatinde başladı ve sabah 10.00 saatinde sona erdi. . Yasak süresince Polis ekipleri şehrin çeşitli noktalarında uygulama noktaları kurarak kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan kişilerin izinlerini kontrol etti. Sokağa çıkma yasağı sürecinde İstanbul’u, Ankara’ya bağlayan en önemli geçiş güzergahlarından biri olan D-100 Karayolu üzerinde ise trafik yoğunluğunun son derece az olduğu görüldü.

Kocaeli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması saat 10.00 itibariyle sona erdi. Yasak tekrar 20.00'da başlayacak.
Kocaeli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dün akşan 20.00 saatinde başladı ve sabah 10.00 saatinde sona erdi. . Yasak süresince Polis ekipleri şehrin çeşitli noktalarında uygulama noktaları kurarak kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan kişilerin izinlerini kontrol etti. Sokağa çıkma yasağı sürecinde İstanbul’u, Ankara’ya bağlayan en önemli geçiş güzergahlarından biri olan D-100 Karayolu üzerinde ise trafik yoğunluğunun son derece az olduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.