SAADET GEBZE’DEN KIBRIS VURGUSU

SİYASET 16.11.2021 - 10:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SAADET GEBZE’DEN KIBRIS VURGUSU

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin uluslararası camiada resmi olarak tanınması için gerekli çalışmaların acilen yapılması gerekiyor” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair değerlendirilmelerde bulunuldu. İlçe yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Türel, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluş yıl dönümünü kutluyor; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Erbakan hocamızın sürekli dile getirdiği gibi Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin uluslararası camiada resmi olarak tanınması için gerekli çalışmaların acilen yapılması gerekiyor” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in açılış konuşmasının ardından mahalle çalışmaları değerlendirildi. Toplantı, yapılacak olan çalışmaların da planlanması ile son buldu.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin uluslararası camiada resmi olarak tanınması için gerekli çalışmaların acilen yapılması gerekiyor” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair değerlendirilmelerde bulunuldu. İlçe yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Türel, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluş yıl dönümünü kutluyor; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Erbakan hocamızın sürekli dile getirdiği gibi Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin uluslararası camiada resmi olarak tanınması için gerekli çalışmaların acilen yapılması gerekiyor” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in açılış konuşmasının ardından mahalle çalışmaları değerlendirildi. Toplantı, yapılacak olan çalışmaların da planlanması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.