Saadet Gebze Beylikbağı esnafını dinledi

SİYASET 16.04.2021 - 16:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Saadet Gebze Beylikbağı esnafını dinledi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi Beylikbağı bölgesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi Beylikbağı bölgesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafa çözüm odaklı yol almak için gerekli adımların atılacağını söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Yöneticilerimiz ile Beylikbağı bölgesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sıkıntıları ve bölgenin problemleri ile ilgili çözüm odaklı yol almak için gerekli adımları atacağız” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi Beylikbağı bölgesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi Beylikbağı bölgesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafa çözüm odaklı yol almak için gerekli adımların atılacağını söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Yöneticilerimiz ile Beylikbağı bölgesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sıkıntıları ve bölgenin problemleri ile ilgili çözüm odaklı yol almak için gerekli adımları atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.