PROTOKOLDEN ATILGAN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ!

Dilovası 30.09.2021 - 16:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

PROTOKOLDEN ATILGAN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ!

Dilovası’nın önde gelen kanat önderlerinden ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın kayınpederi Hacı Dursun Ali Atılgan vefatının ardından Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualarla anıldı. Dilovası Merkez Camiinde yapılan anma programına; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Emniyet Müdürü Turgut Yazar, Dilovası Müftüsü Recep Apaydın, AK Parti eski il başkanı Mahmut Civelek, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası eski ilçe başkanı Osman Akbulut, İŞKUR eski il Müdürü Öztekin Kaşukçi, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, AK Parti çevre il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, STK Başkanları muhtarlar ve çok kalabalık bir davetli katıldı. CENAZESİ SAKARYA’DA GERÇEKLEŞMİŞTİ Programa katılan tüm davetliler İlhan Yıldırım başta olmak üzere Atılgan ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerini ilettiler. Okunan Kur’an ve yapılan duaların ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Bilindiği gibi Kovid-19 nedeniyle hastaneye sevk edilen Dursun Ali Atılgan daha sonra vefat etmiş, cenazesi Sakarya-Akyazı Pazarköy Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verilmişti. Dursun Ali Atılgan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz

Dilovası’nın önde gelen kanat önderlerinden ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın kayınpederi Hacı Dursun Ali Atılgan vefatının ardından Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualarla anıldı. Dilovası Merkez Camiinde yapılan anma programına; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Emniyet Müdürü Turgut Yazar, Dilovası Müftüsü Recep Apaydın, AK Parti eski il başkanı Mahmut Civelek, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası eski ilçe başkanı Osman Akbulut, İŞKUR eski il Müdürü Öztekin Kaşukçi, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, AK Parti çevre il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, STK Başkanları muhtarlar ve çok kalabalık bir davetli katıldı.

CENAZESİ SAKARYA’DA GERÇEKLEŞMİŞTİ

Programa katılan tüm davetliler İlhan Yıldırım başta olmak üzere Atılgan ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerini ilettiler. Okunan Kur’an ve yapılan duaların ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Bilindiği gibi Kovid-19 nedeniyle hastaneye sevk edilen Dursun Ali Atılgan daha sonra vefat etmiş, cenazesi Sakarya-Akyazı Pazarköy Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verilmişti. Dursun Ali Atılgan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.