POLİSAN, DİLOVALI ÖĞRENCİLERE BAŞARININ SIRRINI ANLATTI

Dilovası 28.11.2021 - 10:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

POLİSAN, DİLOVALI ÖĞRENCİLERE BAŞARININ SIRRINI ANLATTI

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen ‘İlham Veren Hikayeler’ buluşmalarının ilk konuğu Polisan Holding Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan oldu. Denizhan öğrencilere, başarının sırlarını anlattı. Polisan Holding Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan, etkinlikte yaşadığı zorlukları, bunları nasıl aştığını, kariyer planlamalarını ve dönüm noktalarını anlattı, öğrencilere kahkahası bol anekdotlar anlattı. Erciyes Üniversitesi Makina mühendisliği bölümünden mezun olan Denizhan, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA Programını ve University of California Berkeley’de Uluslararası İlişkiler ve Finans yüksek lisans yaptığını ve hala Sakarya Üniversitesi, Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında doktora eğitimine devam ettiğini aktararak öğrencilik sürecinin hayat boyu devam ettiğini dile getirdi. BAŞARININ FORMÜLÜNÜ VERDİ Kendisinin de öğrenci olduğunu dile getiren Selçuk Denizhan “Öğrenmeyi seviyorum fakat kendimizi geliştirdiğimiz dönemlerde hepimiz formüller ararız. Başarının formülünü veremem ama 3 ipucu verebilirim. Birincisi tüm detaylara hakim olmak, ikincisi kaleme almak, üçüncüsü ise organize etmek. Kendimize hedef koymamız bizi başarıya taşıyacak olan en temel ihtiyacımızdır. Kurucumuz Necmettin Bitlis’inde dediği gibi; ‘Her şey hayal etmekle başlar. Ancak bu da yetmez, hayalinizi kafanızda tecessüm ettirebiliyorsanız o işi gerçekleştirebilirsiniz.’  Hayal edeceğiz, ne istediğimizi bileceğiz ve kaleme alacağız. Kendimden örnek vermek gerekirse, ben yapmak istediklerimi önce yazıyorum, yazma dili konuşma dilinden zor olduğu için yazarken düşünüyoruz. Hedefe ulaşırken yazma dili daha etkili olduğu için hedeflerimizi yazacağız. Bu hedef bir sınavı geçmek olabilir ya da kendimizi görmek istediğimiz bir meslek olabilir. En temel kuralımız yazmak ve aksiyonlarımızı kararlılıkla aksiyona geçirmekle olmalıdır” dedi. KEYİFLİ BİR SÖYLEŞİ Dilovası Belediyesi tarafından organize edilen ve öğrencilerin kişisel gelişimlerinin artırılması amaçlanan ‘İlham Veren Hikayeler’ adlı programa kendi hikayesini öğrencilerle paylaşan Polisan Holding Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan, sunumunun ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Keyifli geçen söyleşinin ardından etkinliğe katılan öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekimiyle sona erdi.

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen ‘İlham Veren Hikayeler’ buluşmalarının ilk konuğu Polisan Holding Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan oldu. Denizhan öğrencilere, başarının sırlarını anlattı.

Polisan Holding Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan, etkinlikte yaşadığı zorlukları, bunları nasıl aştığını, kariyer planlamalarını ve dönüm noktalarını anlattı, öğrencilere kahkahası bol anekdotlar anlattı. Erciyes Üniversitesi Makina mühendisliği bölümünden mezun olan Denizhan, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA Programını ve University of California Berkeley’de Uluslararası İlişkiler ve Finans yüksek lisans yaptığını ve hala Sakarya Üniversitesi, Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında doktora eğitimine devam ettiğini aktararak öğrencilik sürecinin hayat boyu devam ettiğini dile getirdi.

BAŞARININ FORMÜLÜNÜ VERDİ

Kendisinin de öğrenci olduğunu dile getiren Selçuk Denizhan “Öğrenmeyi seviyorum fakat kendimizi geliştirdiğimiz dönemlerde hepimiz formüller ararız. Başarının formülünü veremem ama 3 ipucu verebilirim. Birincisi tüm detaylara hakim olmak, ikincisi kaleme almak, üçüncüsü ise organize etmek. Kendimize hedef koymamız bizi başarıya taşıyacak olan en temel ihtiyacımızdır. Kurucumuz Necmettin Bitlis’inde dediği gibi; ‘Her şey hayal etmekle başlar. Ancak bu da yetmez, hayalinizi kafanızda tecessüm ettirebiliyorsanız o işi gerçekleştirebilirsiniz.’  Hayal edeceğiz, ne istediğimizi bileceğiz ve kaleme alacağız. Kendimden örnek vermek gerekirse, ben yapmak istediklerimi önce yazıyorum, yazma dili konuşma dilinden zor olduğu için yazarken düşünüyoruz. Hedefe ulaşırken yazma dili daha etkili olduğu için hedeflerimizi yazacağız. Bu hedef bir sınavı geçmek olabilir ya da kendimizi görmek istediğimiz bir meslek olabilir. En temel kuralımız yazmak ve aksiyonlarımızı kararlılıkla aksiyona geçirmekle olmalıdır” dedi.

KEYİFLİ BİR SÖYLEŞİ

Dilovası Belediyesi tarafından organize edilen ve öğrencilerin kişisel gelişimlerinin artırılması amaçlanan ‘İlham Veren Hikayeler’ adlı programa kendi hikayesini öğrencilerle paylaşan Polisan Holding Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan, sunumunun ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Keyifli geçen söyleşinin ardından etkinliğe katılan öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.