PLAY-OFF İÇİN KAZANMALIYIZ!

SPOR 25.03.2021 - 09:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

PLAY-OFF İÇİN KAZANMALIYIZ!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Play-Off yolunda önemli bir 90 dakikaya çıkıyor. Sarı yeşilli ekibimiz bugün sat 14.00’te başlayacak olan maçta sahasında Atlas Maden Çengelköyspor’u ağırlayacak. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gruptaki 27.maçında bugün sahasında Atlas Maden Çengelköyspor’u konuk edecek. Geçen hafta Ağrı deplasmanında puanla dönerek Play-Off umutlarını güçlü bir şekilde korumayı başaran sarı yeşilli ekibimiz, ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği Çengelköy ekibi karşısında bu kez de kendi sahasında kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. SAMET ACAR CEZALI Küme düşme potasında bulunan konuk ekip Çengelköyspor da Darıca deplasmanına mutlak puan için gelecek. Temsilcimizde sarı kart cezalısı Samet Acar dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde makasın iyice daraldığı haftalarda her puanın altın niteliği taşıması nedeniyle zor geçmesi beklenen Darıca G.B-Çengelköyspor mücadelesi saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmada Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Serkan Gürbüz düdük çalacak.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Play-Off yolunda önemli bir 90 dakikaya çıkıyor. Sarı yeşilli ekibimiz bugün sat 14.00’te başlayacak olan maçta sahasında Atlas Maden Çengelköyspor’u ağırlayacak.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gruptaki 27.maçında bugün sahasında Atlas Maden Çengelköyspor’u konuk edecek. Geçen hafta Ağrı deplasmanında puanla dönerek Play-Off umutlarını güçlü bir şekilde korumayı başaran sarı yeşilli ekibimiz, ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği Çengelköy ekibi karşısında bu kez de kendi sahasında kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

SAMET ACAR CEZALI

Küme düşme potasında bulunan konuk ekip Çengelköyspor da Darıca deplasmanına mutlak puan için gelecek. Temsilcimizde sarı kart cezalısı Samet Acar dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde makasın iyice daraldığı haftalarda her puanın altın niteliği taşıması nedeniyle zor geçmesi beklenen Darıca G.B-Çengelköyspor mücadelesi saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmada Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Serkan Gürbüz düdük çalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.