Partililer programda buluştu

SİYASET 16.11.2020 - 10:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Partililer programda buluştu

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı çalışmalarına devam ederken siyasi işler başkanlığının gerçekleştirdiği milli siyaset akademisi isimli programa katıldılar. Programda Genel Sekreter Suat Pamukçu da katılırken aynı zamanda bir konuşma gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Engin Kılıç başkanlığında çalışmalarına devam ederken siyasi işler başkanlığının gerçekleştirdiği milli siyaset akademisi isimli programa katıldılar. Programda Genel Sekreter Suat Pamukçu da katılırken aynı zamanda bir konuşma gerçekleştirdi. Gebze İlçe başkanlığının da katıldığı program ilgi görürken partililer gelecek dönem üzerine yol haritası ve beyin jimnastiği yaparak çalışmalardan bahsettiler. HER ŞEY BAŞARMAK İÇİN Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bir yandan da üye çalışmalarına ara vermeden devam ederken yeni isimleri partiye katmaya devam ediyorlar. Partililer, herkesi Yeniden Refah ailesine davet ederken şu ana kadar kendilerine olan ilgiden dolayı memnun olduklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Partililer bundan böyle de çalışmaların devam edeceğini ve her şeyin Yeniden Refah iktidarı için olduğunu kaydediyorlar.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı çalışmalarına devam ederken siyasi işler başkanlığının gerçekleştirdiği milli siyaset akademisi isimli programa katıldılar. Programda Genel Sekreter Suat Pamukçu da katılırken aynı zamanda bir konuşma gerçekleştirdi.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Engin Kılıç başkanlığında çalışmalarına devam ederken siyasi işler başkanlığının gerçekleştirdiği milli siyaset akademisi isimli programa katıldılar. Programda Genel Sekreter Suat Pamukçu da katılırken aynı zamanda bir konuşma gerçekleştirdi. Gebze İlçe başkanlığının da katıldığı program ilgi görürken partililer gelecek dönem üzerine yol haritası ve beyin jimnastiği yaparak çalışmalardan bahsettiler.
HER ŞEY BAŞARMAK İÇİN
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bir yandan da üye çalışmalarına ara vermeden devam ederken yeni isimleri partiye katmaya devam ediyorlar. Partililer, herkesi Yeniden Refah ailesine davet ederken şu ana kadar kendilerine olan ilgiden dolayı memnun olduklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Partililer bundan böyle de çalışmaların devam edeceğini ve her şeyin Yeniden Refah iktidarı için olduğunu kaydediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.