“PANDEMİ VARKEN SEVGİLİLER GÜNÜ ANLAMSIZ”

GEBZE 13.02.2021 - 16:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“PANDEMİ VARKEN SEVGİLİLER GÜNÜ ANLAMSIZ”

ÇİÇEKÇİLER, HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR AMA;
İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen hafta sonunda istisna kapsamına alınan çiçekçiler, hazırlıklarını sürdürüyor. Genelgeye göre vatandaşlar, Sevgililer Günü`nde yürüme mesafesinde olan çiçekçilere giderek ya da evden sipariş vererek çiçek alabilecek. Gelin görün ki pandemi gölgesinde kutlanmaya hazırlanan sevgililer günü öncesinde çiçekçilerin eski senelere göre keyifleri hiç yerinde görünmüyor. Gebze’de 30 yılı aşkındır hizmet veren Nergis Çiçekçilik sahibi Cengiz Güngör bu seneki sevgililer gününü geçtiğimiz yılları mumla arattığını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda günler öncesinde adeta bir bayram telaşına imza atarak günler öncesinden sevgililer günü için hazırlık yaptıklarını kaydeden Güngör, “Görüyorsunuz bu sene dükkânımız bomboş. Ne hazırlık ne de heyecan söz konusu. Eski yıllarda araçlarımız kapıda sıraya dizilir, büyük yoğunluk yaşardık, şimdi adeta sıfır çekiyoruz” dedi. “HİÇ TADIMIZ TUZUMUZ YOK” Pandeminin her sektör gibi çiçekçileri de etkilediğini ifade eden Nergis Çiçekçilik sahibi Cengiz Güngör, “Düğün yok nişan yok nikah yok. Hiçbir özel etkinlik yok. Sevgililer günü de bu sene sönük geçiyor. Pandemi bitmeden, bu işler düzelmez. Her sektör gibi bizler de yaralandık, bizlerin de keyfi kaçtı. Dükkanımda eski yılların heyecanı da yok yoğunluğu da yok. Herkes gibi bizler de bekliyoruz, ne zaman düzelir, bilinmez, umudumuz kalmadı. Sokakta sevgili kalmadı ki sevgililer günü kutlayalım, Allah herkesin yardımcısı olsun” şeklinde konuşarak durumu özetledi.
ÇİÇEKÇİLER, HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR AMA;

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen hafta sonunda istisna kapsamına alınan çiçekçiler, hazırlıklarını sürdürüyor. Genelgeye göre vatandaşlar, Sevgililer Günü`nde yürüme mesafesinde olan çiçekçilere giderek ya da evden sipariş vererek çiçek alabilecek. Gelin görün ki pandemi gölgesinde kutlanmaya hazırlanan sevgililer günü öncesinde çiçekçilerin eski senelere göre keyifleri hiç yerinde görünmüyor.

Gebze’de 30 yılı aşkındır hizmet veren Nergis Çiçekçilik sahibi Cengiz Güngör bu seneki sevgililer gününü geçtiğimiz yılları mumla arattığını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda günler öncesinde adeta bir bayram telaşına imza atarak günler öncesinden sevgililer günü için hazırlık yaptıklarını kaydeden Güngör, “Görüyorsunuz bu sene dükkânımız bomboş. Ne hazırlık ne de heyecan söz konusu. Eski yıllarda araçlarımız kapıda sıraya dizilir, büyük yoğunluk yaşardık, şimdi adeta sıfır çekiyoruz” dedi.

“HİÇ TADIMIZ TUZUMUZ YOK”

Pandeminin her sektör gibi çiçekçileri de etkilediğini ifade eden Nergis Çiçekçilik sahibi Cengiz Güngör, “Düğün yok nişan yok nikah yok. Hiçbir özel etkinlik yok. Sevgililer günü de bu sene sönük geçiyor. Pandemi bitmeden, bu işler düzelmez. Her sektör gibi bizler de yaralandık, bizlerin de keyfi kaçtı. Dükkanımda eski yılların heyecanı da yok yoğunluğu da yok. Herkes gibi bizler de bekliyoruz, ne zaman düzelir, bilinmez, umudumuz kalmadı. Sokakta sevgili kalmadı ki sevgililer günü kutlayalım, Allah herkesin yardımcısı olsun” şeklinde konuşarak durumu özetledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.