P Plaka servis şoförleri üyelik için başvurdu!

Çayırova 30.09.2020 - 20:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

P Plaka servis şoförleri üyelik için başvurdu!

AK ÇAYIROVA’DA TOPLU ÜYE ŞOVU
Çayırova’daki P Plaka servis şoförlerinin bir kısmı AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na giderek toplu üyelik için müracaatta bulundu.  Çayırova’da öğrenci ve personel taşımacılığı yapan araçlarda bulunması zorunlu olan P plakaya sahip servis şoförleri AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na giderek toplu üyelik başvurusunda bulundu. Üye olmak isteyen P plaka sahiplerini ilçe teşkilatında ağırlayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay P plaka sahiplerinin üyeliklerini imzaladı. Toplu üye töreninde konuşan Başkan Günay, “Bölgemizdeki P Plaka servis şoförlerimizi toplu üyelik müracaatında İlçe Teşkilatımızda ağırladık. Kutlu Davamızda Partimize tekrardan üye olan kardeşlerimizi kutluyorum. Ak Davamızda İlk günkü aşk ile devam” dedi.
AK ÇAYIROVA’DA TOPLU ÜYE ŞOVU

Çayırova’daki P Plaka servis şoförlerinin bir kısmı AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na giderek toplu üyelik için müracaatta bulundu. 
Çayırova’da öğrenci ve personel taşımacılığı yapan araçlarda bulunması zorunlu olan P plakaya sahip servis şoförleri AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na giderek toplu üyelik başvurusunda bulundu. Üye olmak isteyen P plaka sahiplerini ilçe teşkilatında ağırlayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay P plaka sahiplerinin üyeliklerini imzaladı. Toplu üye töreninde konuşan Başkan Günay, “Bölgemizdeki P Plaka servis şoförlerimizi toplu üyelik müracaatında İlçe Teşkilatımızda ağırladık. Kutlu Davamızda Partimize tekrardan üye olan kardeşlerimizi kutluyorum. Ak Davamızda İlk günkü aşk ile devam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.