“ÖZLEDİĞİMİZ HER ŞEYE YENİDEN KAVUŞACAĞIZ”

EĞİTİM 23.11.2020 - 11:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ÖZLEDİĞİMİZ HER ŞEYE YENİDEN KAVUŞACAĞIZ”

BAKAN SELÇUK'TAN YÜZ YÜZE EĞİTİM MESAJI:
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bakan Selçuk, "Okullarda buluşacağımız günlerimiz olacak eskisi gibi, özlediğimiz her şeye yeniden kavuşacağız" dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarını sürdürüyor. Bakan Selçuk, koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen yüz yüze eğitime ilişkin bir mesaj yayınladı. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime kavuşulacak günün özlemle beklendiğini söyledi, "Her şeye rağmen kavuşacağız" dedi. YÜZ YÜZE EĞİTİM PAYLAŞIMI Bakan Selçuk'un kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: Bir haftalık ara tatilin ardından bir kez daha ekran karşısında dersbaşı yapıyoruz. Okullarda buluşacağımız günlerimiz olacak eskisi gibi, özlediğimiz her şeye yeniden kavuşacağız. Şimdi az daha sabır, çok daha dikkat, çok daha tedbir. NE OLMUŞTU? Dünyada artan koronavirüs salgınına paralele şekilde Türkiye'de de vaka ve hasta sayıları artmıştı. Tablo ağırlaşmadan harekete geçen Bilim Kurulu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne bir dizi önlem tavsiyesinde bulundu. Başkan Erdoğan liderliğinde toplanan Kabine önerileri dikkate alarak tedbirleri sahaya sürdü. Başkan Erdoğan'ın açıkladığı önlemler arasında okulların bir süre daha uzaktan eğitim ile devam etmesi kararı alındı. Ara tatildeki öğrenciler bugün bir kez daha ekran karşısında dersbaşı yaptı. Kreşler, anaokulları ise bu uygulamadan muaf tutuldu. Şartları karşılana bu kurumlarda yüz yüze eğitim faaliyeti sürecek.
BAKAN SELÇUK'TAN YÜZ YÜZE EĞİTİM MESAJI:

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bakan Selçuk, "Okullarda buluşacağımız günlerimiz olacak eskisi gibi, özlediğimiz her şeye yeniden kavuşacağız" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarını sürdürüyor. Bakan Selçuk, koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen yüz yüze eğitime ilişkin bir mesaj yayınladı. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime kavuşulacak günün özlemle beklendiğini söyledi, "Her şeye rağmen kavuşacağız" dedi.

YÜZ YÜZE EĞİTİM PAYLAŞIMI

Bakan Selçuk'un kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: Bir haftalık ara tatilin ardından bir kez daha ekran karşısında dersbaşı yapıyoruz. Okullarda buluşacağımız günlerimiz olacak eskisi gibi, özlediğimiz her şeye yeniden kavuşacağız. Şimdi az daha sabır, çok daha dikkat, çok daha tedbir.

NE OLMUŞTU?

Dünyada artan koronavirüs salgınına paralele şekilde Türkiye'de de vaka ve hasta sayıları artmıştı. Tablo ağırlaşmadan harekete geçen Bilim Kurulu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne bir dizi önlem tavsiyesinde bulundu. Başkan Erdoğan liderliğinde toplanan Kabine önerileri dikkate alarak tedbirleri sahaya sürdü.

Başkan Erdoğan'ın açıkladığı önlemler arasında okulların bir süre daha uzaktan eğitim ile devam etmesi kararı alındı. Ara tatildeki öğrenciler bugün bir kez daha ekran karşısında dersbaşı yaptı.

Kreşler, anaokulları ise bu uygulamadan muaf tutuldu. Şartları karşılana bu kurumlarda yüz yüze eğitim faaliyeti sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.