ÖZEL ENKA’LI ÖĞRENCİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

Dilovası 12.08.2021 - 11:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÖZEL ENKA’LI ÖĞRENCİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ulusal bilim olimpiyatlarında 36 öğrencisinin ilk aşamayı geçtiği Özel Enka Okulları başarıya doymuyor. Ortaokul ve lise öğrencilerinin temel bilimler ve bilgisayar alanlarına ilgilerini artırmak, öğrencileri Ulusal Bilim Olimpiyatlarına hazırlamak ve Uluslararası/Bölgesel Bilim Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmelerini sağlamak amacıyla 3 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenen 29. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınav sonuçları açıklandı. 7 dalda 8 bin 575 öğrencinin başvurduğu sınav sonucunda yapılan değerlendirmelere göre 418 öğrenci yaz okulu ve ikinci aşama sınavına katılmaya hak kazanırken bu okullardan biri de Dilovası’nda bulunan Özel ENKA Teknik Okulları oldu. ÖĞRENCİLERİMİZİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUZ TÜBİTAK tarafından düzenlenen ulusal bilim olimpiyatları 1. aşama sonuçları açıklandı. Lise kademesinde her branştan ortalama 50 öğrenci olmak üzere yaklaşık 250 öğrencinin 1. aşamayı geçtiği olimpiyatlarda Özel ENKA Teknik Okulları’ndan 35 öğrenci 1. aşamayı geçmeyi başarırken 1 öğrenci ise ortaokul bilgisayar branşından geçti. Konuyla ilgili açıklama yaparak öğrencilerini tebrik eden Özel ENKA Teknik Okulları yönetimi, “Öğrencilerimizi başarılarından dolayı yürekten tebrik ediyor yetişmelerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. İŞTE 6 AYRI BRANŞTA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER Bilgisayar branşında başarılı olan öğrenciler; Ateş Tülümen, Emir Akay, Muhammed T. Başıbüyük Biyoloji branşında başarılı olan öğrenciler; Bahar Donk, Özlem Merve Koca, Sude Filiz Diren Fizik branşında başarılı olan öğrenciler; Alperen Şahin, Boran Aybak Kılıç, Deniz Han, Ege Yiğit Köksal, Enes Taha Göksu, Eslem Neda Yıldırım, Hilmi Erdem Kaya, Mete Gökhancoşkun, Mustafa Uzun, Salim Efe Arslan, Sude Tarhan, Sude Demirkaya, Tuna Tülümen, Yusuf Salih Bostan     Kimya branşında başarılı olan öğrenciler; Azra Şekercioğlu, Can Çoruh, Kadir Kaan Erbaş, Pelin Durukan, Ravza Nur Şendoğan Matematik branşında başarılı olan öğrenciler; Mehmet Can Baştemir, Mustafa B. Derinkaya, Oğuz Kağan Aydın, Barkın Akkol, Çağla Betül Çam, İsmail Pınar, Mehmet Öztürk, Mert Umut, Muhammed Akgöçmen, Serdar Bozdağ Ortaokul alanında Bilgisayar branşından başarılı olan öğrenci ise; Yusuf Z. Hocaoğlu.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ulusal bilim olimpiyatlarında 36 öğrencisinin ilk aşamayı geçtiği Özel Enka Okulları başarıya doymuyor.

Ortaokul ve lise öğrencilerinin temel bilimler ve bilgisayar alanlarına ilgilerini artırmak, öğrencileri Ulusal Bilim Olimpiyatlarına hazırlamak ve Uluslararası/Bölgesel Bilim Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmelerini sağlamak amacıyla 3 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenen 29. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınav sonuçları açıklandı. 7 dalda 8 bin 575 öğrencinin başvurduğu sınav sonucunda yapılan değerlendirmelere göre 418 öğrenci yaz okulu ve ikinci aşama sınavına katılmaya hak kazanırken bu okullardan biri de Dilovası’nda bulunan Özel ENKA Teknik Okulları oldu.

ÖĞRENCİLERİMİZİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUZ

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ulusal bilim olimpiyatları 1. aşama sonuçları açıklandı. Lise kademesinde her branştan ortalama 50 öğrenci olmak üzere yaklaşık 250 öğrencinin 1. aşamayı geçtiği olimpiyatlarda Özel ENKA Teknik Okulları’ndan 35 öğrenci 1. aşamayı geçmeyi başarırken 1 öğrenci ise ortaokul bilgisayar branşından geçti. Konuyla ilgili açıklama yaparak öğrencilerini tebrik eden Özel ENKA Teknik Okulları yönetimi, “Öğrencilerimizi başarılarından dolayı yürekten tebrik ediyor yetişmelerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İŞTE 6 AYRI BRANŞTA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER

Bilgisayar branşında başarılı olan öğrenciler; Ateş Tülümen, Emir Akay, Muhammed T. Başıbüyük

Biyoloji branşında başarılı olan öğrenciler; Bahar Donk, Özlem Merve Koca, Sude Filiz Diren

Fizik branşında başarılı olan öğrenciler; Alperen Şahin, Boran Aybak Kılıç, Deniz Han, Ege Yiğit Köksal, Enes Taha Göksu, Eslem Neda Yıldırım, Hilmi Erdem Kaya, Mete Gökhancoşkun, Mustafa Uzun, Salim Efe Arslan, Sude Tarhan, Sude Demirkaya, Tuna Tülümen, Yusuf Salih Bostan    

Kimya branşında başarılı olan öğrenciler; Azra Şekercioğlu, Can Çoruh, Kadir Kaan Erbaş, Pelin Durukan, Ravza Nur Şendoğan

Matematik branşında başarılı olan öğrenciler; Mehmet Can Baştemir, Mustafa B. Derinkaya, Oğuz Kağan Aydın, Barkın Akkol, Çağla Betül Çam, İsmail Pınar, Mehmet Öztürk, Mert Umut, Muhammed Akgöçmen, Serdar Bozdağ

Ortaokul alanında Bilgisayar branşından başarılı olan öğrenci ise; Yusuf Z. Hocaoğlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.