Öz Gıda-İş Gebze’de toplandı

GEBZE 04.09.2020 - 18:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Öz Gıda-İş Gebze’de toplandı

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin Gebze’de düzenlenen Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı. Öz Gıda-İş Sendikası Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen Temsilciler Meclisi Toplantısına; Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar ve işyeri temsilcileri katılım sağladı.  Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin toplantıda yaptığı konuşmasında, “Emekçilerle birlikte olmaktan çok memnunum. Başta Giresun olmak üzere Rize ve çevresinde meydana gelen sel felaketlerinde, kaybettiğimiz evlatlarımız ve şehitlerimiz var. Üst üste gelen bütün bu acılar hepimizin yüreğini yaktı. İnşallah bu acıları bir daha yaşamayız. Hepsine Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum” dedi. FATURAYI EMEKÇİLER VE DAR GELİRLİLER ÖDÜYOR Akdeniz’de mavi vatanımız üzerinde uluslararası güçler tarafından oynanan oyunlara, ekonomide yaşanan gelişmelere ve ardından Korona virüs salgını ile mücadelemizde hastalığa yakalananların sayısında görülen yükselmenin olumsuzluklarına da dikkat çeken Başkan Şahin, yaşanan zorlukların en büyük faturasını yine emekçiler ve dar gelirlilerin ödediğini söyledi. Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, şube faaliyetleri, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler konuları masaya yatırıldı.

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin Gebze’de düzenlenen Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı.

Öz Gıda-İş Sendikası Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen Temsilciler Meclisi Toplantısına; Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar ve işyeri temsilcileri katılım sağladı.  Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin toplantıda yaptığı konuşmasında, “Emekçilerle birlikte olmaktan çok memnunum. Başta Giresun olmak üzere Rize ve çevresinde meydana gelen sel felaketlerinde, kaybettiğimiz evlatlarımız ve şehitlerimiz var. Üst üste gelen bütün bu acılar hepimizin yüreğini yaktı. İnşallah bu acıları bir daha yaşamayız. Hepsine Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum” dedi.

FATURAYI EMEKÇİLER VE DAR GELİRLİLER ÖDÜYOR

Akdeniz’de mavi vatanımız üzerinde uluslararası güçler tarafından oynanan oyunlara, ekonomide yaşanan gelişmelere ve ardından Korona virüs salgını ile mücadelemizde hastalığa yakalananların sayısında görülen yükselmenin olumsuzluklarına da dikkat çeken Başkan Şahin, yaşanan zorlukların en büyük faturasını yine emekçiler ve dar gelirlilerin ödediğini söyledi. Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, şube faaliyetleri, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler konuları masaya yatırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.