“OTOBÜSÇÜ ESNAFI İFLASIN EŞİĞİNDE”

KOCAELİ 08.09.2020 - 13:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“OTOBÜSÇÜ ESNAFI İFLASIN EŞİĞİNDE”

BAŞKAN KURT’TAN İSYAN:
Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, ayakta yolculuk yapılmasının yasaklanmasına isyan ederek, “Pandemiden bu yana zaten minibüsçüler iflasın eşiğinde” dedi. Koronavirüs vaka sayılarının artmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni önlemleri açıkladı. Toplu taşımada ayakta yolculuğun yasaklanmasının ardından Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, bu kararı Türkiye’nin ve Kocaeli’nin kaldıramayacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs ile ilgili yeni kararları açıklamasının ardından gözler minibüsçülere çevrildi. Ayakta yolculukların yasaklanması üzerine açıklama yapan Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Bu kararı ne Türkiye ne de Kocaeli kaldırabilir. İşçilerin, memurların giriş ve çıkış saatlerini ayarlamadan böyle bir karar almak insanların yolda kalmasına neden olacaktır. Bizim araçlarımız ayakta yolculuk yapılmadan insanları yolda bırakmamaya yetmeyecek. MİNİBÜSÇÜ BİTECEK Pandeminin başından bu yana minibüsçü esnafı olarak çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi 3 ay destek verdi de biz evimize ekmek götürdük. Şu anda birçok arkadaşımız artık araçlarını çalıştıramaz hale geldi. Şu an yaptığımız yolculuklarla şoförün maliyetini karşılayamıyoruz. Şu anda icrada arkadaşlarımızın araçları satılıyor. Kredilerimizi ödeyemez durumdayız. Bu karar bizi tamamen bitirir” dedi.
BAŞKAN KURT’TAN İSYAN:

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, ayakta yolculuk yapılmasının yasaklanmasına isyan ederek, “Pandemiden bu yana zaten minibüsçüler iflasın eşiğinde” dedi.

Koronavirüs vaka sayılarının artmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni önlemleri açıkladı. Toplu taşımada ayakta yolculuğun yasaklanmasının ardından Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, bu kararı Türkiye’nin ve Kocaeli’nin kaldıramayacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs ile ilgili yeni kararları açıklamasının ardından gözler minibüsçülere çevrildi. Ayakta yolculukların yasaklanması üzerine açıklama yapan Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Bu kararı ne Türkiye ne de Kocaeli kaldırabilir. İşçilerin, memurların giriş ve çıkış saatlerini ayarlamadan böyle bir karar almak insanların yolda kalmasına neden olacaktır. Bizim araçlarımız ayakta yolculuk yapılmadan insanları yolda bırakmamaya yetmeyecek.

MİNİBÜSÇÜ BİTECEK

Pandeminin başından bu yana minibüsçü esnafı olarak çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi 3 ay destek verdi de biz evimize ekmek götürdük. Şu anda birçok arkadaşımız artık araçlarını çalıştıramaz hale geldi. Şu an yaptığımız yolculuklarla şoförün maliyetini karşılayamıyoruz. Şu anda icrada arkadaşlarımızın araçları satılıyor. Kredilerimizi ödeyemez durumdayız. Bu karar bizi tamamen bitirir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.