OTELDEN PARA VE ARAÇ ÇALAN ŞAHIS GEBZE’DE YAKALANDI

ASAYİŞ 21.08.2020 - 16:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

OTELDEN PARA VE ARAÇ ÇALAN ŞAHIS GEBZE’DE YAKALANDI

Kocaeli’de bir otelin spor salonunda ulunan müşteriye ait kişisel dolaptan 6 bin TL değerinde eşyasının ve aracının çalınması üzerine Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı çalışmalar neticesinde M.S. isimli şahıs Gebze’de yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “15.08.2020 İlimizde bulunan bir otelin spor salonunda bulunan müşteriye ait kişisel dolaptan 6 bin TL değerinde eşyasının ve aracının çalınması üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüzce olayın failinin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde M.S. isimli şahıs Gebze ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. M.S. isimli şahsın işyerinden hırsızlık, sahte para, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma gibi suçlardan 6 adet suç kaydı olup Bursa, Yalova, İstanbul, Düzce ve Sakarya illerinde de aynı yöntemle gerçekleştirdiği olayların olduğu ve şahsın diğer illerde sahte kimlik kullanarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Bahsedilen illerde gerçekleştirdiği olaylarla ilgili olarak tahkikat devam etmektedir. Şüpheli şahsın Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 21.08.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir.”

Kocaeli’de bir otelin spor salonunda ulunan müşteriye ait kişisel dolaptan 6 bin TL değerinde eşyasının ve aracının çalınması üzerine Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı çalışmalar neticesinde M.S. isimli şahıs Gebze’de yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “15.08.2020 İlimizde bulunan bir otelin spor salonunda bulunan müşteriye ait kişisel dolaptan 6 bin TL değerinde eşyasının ve aracının çalınması üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüzce olayın failinin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde M.S. isimli şahıs Gebze ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. M.S. isimli şahsın işyerinden hırsızlık, sahte para, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma gibi suçlardan 6 adet suç kaydı olup Bursa, Yalova, İstanbul, Düzce ve Sakarya illerinde de aynı yöntemle gerçekleştirdiği olayların olduğu ve şahsın diğer illerde sahte kimlik kullanarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Bahsedilen illerde gerçekleştirdiği olaylarla ilgili olarak tahkikat devam etmektedir. Şüpheli şahsın Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 21.08.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.