OSTİM’DE TARİH YENİDEN YAZILDI!

SPOR 29.03.2021 - 11:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

OSTİM’DE TARİH YENİDEN YAZILDI!

GEBZESPOR’UN UNUTULMAZ ETİMESGUT ŞEKERSPOR ZAFERİ
Türkiye Alt Ligleri isimli Facebook sayfası, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Gebzeporlular’ı eskiye götürdü. Sayfanın, 2. Lig tarihin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu ve en masraflı takımı olarak lanse edilen Etimesgut Şekerspor’un yıldızlardan kurulu takım fotoğrafını paylaşması, Gebzesporlular’ı 2006 yılına götürdü. KADRODA KİMLER YOK Kİ…. Tarihinde 2.Lig oynama başarısını gösteren Gebzespor’un, unutulmaz maçlarından bir tanesi de kupadaki Etimesgut Şekerspor olmuştu. Dönemin Gebzespor’u, ‘Şöhretler Topluluğu’ olarak bilinen ve kadrosunda Nuri Çolak, Evren Nuri Turhan, Sergen Yalçın, Faruk Sarman, Ahmet Yıldırım, Armağan Vatanoğlu, Erdem Özgenç, Ceyhun Yelkenci, Musa Ballı, Tamer Tuna, Ahmet Dursun gibi yıldızları barındıran Etimesgut Şekerspor’u Fortis Türkiye Kupası’nda deplasmanda 4-1 yenerek adeta tarih yazmıştı. Gebzespor’a unutulmayan zaferi getiren golleri Yaşar Aydın(2), Murat Türkkan ve Aytaç Uçar kaydetmişti. Hezimete uğrayan Başkent ekinin tek sayısı ise Beşiktaş’ta forma giyen yıldız golcü Ahmet Dursun’dan gelmişti.
GEBZESPOR’UN UNUTULMAZ ETİMESGUT ŞEKERSPOR ZAFERİ

Türkiye Alt Ligleri isimli Facebook sayfası, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Gebzeporlular’ı eskiye götürdü. Sayfanın, 2. Lig tarihin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu ve en masraflı takımı olarak lanse edilen Etimesgut Şekerspor’un yıldızlardan kurulu takım fotoğrafını paylaşması, Gebzesporlular’ı 2006 yılına götürdü.

KADRODA KİMLER YOK Kİ….

Tarihinde 2.Lig oynama başarısını gösteren Gebzespor’un, unutulmaz maçlarından bir tanesi de kupadaki Etimesgut Şekerspor olmuştu. Dönemin Gebzespor’u, ‘Şöhretler Topluluğu’ olarak bilinen ve kadrosunda Nuri Çolak, Evren Nuri Turhan, Sergen Yalçın, Faruk Sarman, Ahmet Yıldırım, Armağan Vatanoğlu, Erdem Özgenç, Ceyhun Yelkenci, Musa Ballı, Tamer Tuna, Ahmet Dursun gibi yıldızları barındıran Etimesgut Şekerspor’u Fortis Türkiye Kupası’nda deplasmanda 4-1 yenerek adeta tarih yazmıştı. Gebzespor’a unutulmayan zaferi getiren golleri Yaşar Aydın(2), Murat Türkkan ve Aytaç Uçar kaydetmişti. Hezimete uğrayan Başkent ekinin tek sayısı ise Beşiktaş’ta forma giyen yıldız golcü Ahmet Dursun’dan gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.