ORHAN; “TAVUK KANADIN KİLOSU 40 TL, NE DARBESİ?

SİYASET 05.04.2021 - 17:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ORHAN; “TAVUK KANADIN KİLOSU 40 TL, NE DARBESİ?

ORHAN; “TAVUK KANADIN KİLOSU 40 TL, NE DARBESİ?
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 104 emekli amiral ile ilgili açıklama yaptı. Orhan, “Darbe paranoyalarını bırakın, gerçek gündemle ilgilenin” diyerek iktidarın darbe rüyası görerek gerçek gündemi saptırdığını söyledi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 104 emekli amiral ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iktidara yüklendi. Açıklamasında ilginç sözler kullanan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iktidarın darbe rüyası görerek gerçek gündemi saptırdığını söyledi. Başkan Orhan, “Rüzgar yönünü değişse darbede darbe. Bırakın darbe paranoyalarını. Gerçek gündemle ilgilenin. Pandemi ne olacak? Aşı ne durumda? Esnaf ne yapacak? Çiftçi için ne düşünüyorsunuz? Tavuk kanadı kilosu 40 TL. Hepsinden önemlisi; 128 Milyar dolar nerede?” diyerek iktidara yüklendi.
ORHAN; “TAVUK KANADIN KİLOSU 40 TL, NE DARBESİ?

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 104 emekli amiral ile ilgili açıklama yaptı. Orhan, “Darbe paranoyalarını bırakın, gerçek gündemle ilgilenin” diyerek iktidarın darbe rüyası görerek gerçek gündemi saptırdığını söyledi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 104 emekli amiral ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iktidara yüklendi. Açıklamasında ilginç sözler kullanan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iktidarın darbe rüyası görerek gerçek gündemi saptırdığını söyledi. Başkan Orhan, “Rüzgar yönünü değişse darbede darbe. Bırakın darbe paranoyalarını. Gerçek gündemle ilgilenin. Pandemi ne olacak? Aşı ne durumda? Esnaf ne yapacak? Çiftçi için ne düşünüyorsunuz? Tavuk kanadı kilosu 40 TL. Hepsinden önemlisi; 128 Milyar dolar nerede?” diyerek iktidara yüklendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.