Orhan; “Sandık görevlilerimiz bile hazır”

SİYASET 09.04.2021 - 10:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Orhan; “Sandık görevlilerimiz bile hazır”

CHP Gebze Başkanı Gökhan Orhan, gazetemize önemli açıklamalar yaparak içini döktü. Felsefesinin her zaman iş yapmak ve faydalı olmak olduğunu kaydeden Orhan, “Medyatik olmak yerine faydalı olmak tercihim. Görev aldığım her iş için bu anlayışla hareket ettim. Partim için partililerim için bu anlayışla çalışıyorum. Saha içinde saha dışında faydalı olmak tercihim. Bol bol fotoğraf çektiren ama işin gerçeğinde hiçbir şey yapmayan, şov yapan siyasetçilerden olmadım” diyerek amacının her zamanda Cumhuriyet Halk Partisinde başarılı olmak olduğunu kaydetti. BİR ARADAYIZ, GÜÇLÜYÜZ, YAN YANAYIZ Göreve başladığı günden bu yana yönetimiyle beraber uyum içinde çalıştığını kaydeden Başkan Orhan, “Bakın tek bir yönetici arkadaşımla bile uyumsuzluk yaşamadım. Bugüne kadar herhangi bir uyumsuzluk olmadı. İşimize odaklandık, partimize odaklandık. Cumhuriyet Halk Partili olmak bunu gerektirir. Zor bir görevi teslim aldık, önemli bir göreve başladık. Bizim şu an sandık görevlilerimiz bile hazır. Olası seçimde sorunumuz yok, aksine bir aradayız, güçlüyüz” şeklinde konuştu. SALGINI KENDİMİZE BAHANE ETMEDİK Göreve başlar başlamaz salgın belasıyla karşılaştıklarını buna rağmen yılmadıklarını belirten Başkan Gökhan Orhan, “Göreve geldik, sahaya indik, ardından salgın başladı. Yine de çaresiz kalmadık, sokaktan halktan kopmadık. Bu durumu kendi aleyhimize çevirdik. CHP Gebze olarak bizler bir aradayız, çalışıyoruz, çalışacağız. Sokaktaki tabloya baksınlar, sokaktaki tablo gerçektir. El ele verdik, Gebze için ne yaparız, kime ne faydamız olur bunun peşinde düştük” diyerek sözlerini tamamladı.  

CHP Gebze Başkanı Gökhan Orhan, gazetemize önemli açıklamalar yaparak içini döktü. Felsefesinin her zaman iş yapmak ve faydalı olmak olduğunu kaydeden Orhan, “Medyatik olmak yerine faydalı olmak tercihim. Görev aldığım her iş için bu anlayışla hareket ettim. Partim için partililerim için bu anlayışla çalışıyorum. Saha içinde saha dışında faydalı olmak tercihim. Bol bol fotoğraf çektiren ama işin gerçeğinde hiçbir şey yapmayan, şov yapan siyasetçilerden olmadım” diyerek amacının her zamanda Cumhuriyet Halk Partisinde başarılı olmak olduğunu kaydetti.

BİR ARADAYIZ, GÜÇLÜYÜZ, YAN YANAYIZ

Göreve başladığı günden bu yana yönetimiyle beraber uyum içinde çalıştığını kaydeden Başkan Orhan, “Bakın tek bir yönetici arkadaşımla bile uyumsuzluk yaşamadım. Bugüne kadar herhangi bir uyumsuzluk olmadı. İşimize odaklandık, partimize odaklandık. Cumhuriyet Halk Partili olmak bunu gerektirir. Zor bir görevi teslim aldık, önemli bir göreve başladık. Bizim şu an sandık görevlilerimiz bile hazır. Olası seçimde sorunumuz yok, aksine bir aradayız, güçlüyüz” şeklinde konuştu.

SALGINI KENDİMİZE BAHANE ETMEDİK

Göreve başlar başlamaz salgın belasıyla karşılaştıklarını buna rağmen yılmadıklarını belirten Başkan Gökhan Orhan, “Göreve geldik, sahaya indik, ardından salgın başladı. Yine de çaresiz kalmadık, sokaktan halktan kopmadık. Bu durumu kendi aleyhimize çevirdik. CHP Gebze olarak bizler bir aradayız, çalışıyoruz, çalışacağız. Sokaktaki tabloya baksınlar, sokaktaki tablo gerçektir. El ele verdik, Gebze için ne yaparız, kime ne faydamız olur bunun peşinde düştük” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.