“Onca şeyi kendisi mi yaptı(!)”

SİYASET 02.04.2021 - 16:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Onca şeyi kendisi mi yaptı(!)”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin iki yılını değerlendirdiği toplantıya sert çıktı. Başkan Soyluçiçek gazetemize yaptığı açıklamada “Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Gelecek hafta meclis sonrası basın toplantısı yaparak tek tek konuşacağız. Sayın Çiftçi, onca şeyi kendisi mi yapmış, bir önceki dönemden devam mı ettirmiş?” diyerek tepkisini ortaya koydu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin basın toplantısının yankıları devam ediyor. Toplantıda Çiftçi’nin açıklamalarını eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Hafta içi meclis var, meclis sonrasında basın toplantısı yapacağız. Tek tek konuşacağız. Neler yapıldı neler yapılmadı bir de biz anlatalım. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Neden muhalefet o toplantıda yok? Biz Çayırovalı değil miyiz? Biz de dinlesek olmaz mı? Meclis üyeleri davet edilmiyor. Kendi kendilerine anlatmışlar, bir de biz anlatalım” şeklinde konuşarak tepkisini ortaya koydu. “BİZ DE ANLATALIM BAKALIM NELER YAPILDI” Sözlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Biz Çayırova için çalışıyoruz. Kendimiz için değil vatandaş için çalışıyoruz. İyiye iyi kötüye kötü dedik, diyeceğiz. Hafta içi toplantıda biz de anlatalım bakalım, neler yapıldı neler yapılmadı, ya da neler bir önceki dönemin devamı şeklinde gerçekleşti. Biz Çayırova’yı seven insanlarız, doğruya doğru dedik yine diyeceğiz, basın toplantısının gününü ayrıca açıklayacağız” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin iki yılını değerlendirdiği toplantıya sert çıktı. Başkan Soyluçiçek gazetemize yaptığı açıklamada “Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Gelecek hafta meclis sonrası basın toplantısı yaparak tek tek konuşacağız. Sayın Çiftçi, onca şeyi kendisi mi yapmış, bir önceki dönemden devam mı ettirmiş?” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin basın toplantısının yankıları devam ediyor. Toplantıda Çiftçi’nin açıklamalarını eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Hafta içi meclis var, meclis sonrasında basın toplantısı yapacağız. Tek tek konuşacağız. Neler yapıldı neler yapılmadı bir de biz anlatalım. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Neden muhalefet o toplantıda yok? Biz Çayırovalı değil miyiz? Biz de dinlesek olmaz mı? Meclis üyeleri davet edilmiyor. Kendi kendilerine anlatmışlar, bir de biz anlatalım” şeklinde konuşarak tepkisini ortaya koydu.

“BİZ DE ANLATALIM BAKALIM NELER YAPILDI”

Sözlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Biz Çayırova için çalışıyoruz. Kendimiz için değil vatandaş için çalışıyoruz. İyiye iyi kötüye kötü dedik, diyeceğiz. Hafta içi toplantıda biz de anlatalım bakalım, neler yapıldı neler yapılmadı, ya da neler bir önceki dönemin devamı şeklinde gerçekleşti. Biz Çayırova’yı seven insanlarız, doğruya doğru dedik yine diyeceğiz, basın toplantısının gününü ayrıca açıklayacağız” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.