O hastanede aşılar tamam

SAĞLIK 14.01.2021 - 14:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

O hastanede aşılar tamam

Hospital Park Darıca Hastanesi sağlık çalışanları da koronavirüs aşısı olmaya başlarken, aşıyı ilk olarak Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten ve Başhekim Nilgün Yönten oldu. Hospital Park Darıca Hastanesi sağlık çalışanları koranavirüs aşısı olmaya başladı. Hastane çalışanları aşının ilk ayağında aşı olmaya hak kazanan isimler olurken pandeminin ilk gününden bu yana insan üstü çaba sarf eden hastane çalışanları Sinovac Çin Aşısı olarak gelen aşılardan vurulan ilk isimler oldular. Hastane çalışanları sırayla aşı olurken “Aşılarımız tüm ülkemize hayırlı olsun” ifadesini kullanarak sırası gelen herkesi korona aşısı olmaya davet ettiklerini belirttiler.

Hospital Park Darıca Hastanesi sağlık çalışanları da koronavirüs aşısı olmaya başlarken, aşıyı ilk olarak Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten ve Başhekim Nilgün Yönten oldu.

Hospital Park Darıca Hastanesi sağlık çalışanları koranavirüs aşısı olmaya başladı. Hastane çalışanları aşının ilk ayağında aşı olmaya hak kazanan isimler olurken pandeminin ilk gününden bu yana insan üstü çaba sarf eden hastane çalışanları Sinovac Çin Aşısı olarak gelen aşılardan vurulan ilk isimler oldular. Hastane çalışanları sırayla aşı olurken “Aşılarımız tüm ülkemize hayırlı olsun” ifadesini kullanarak sırası gelen herkesi korona aşısı olmaya davet ettiklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.