O BELEDİYE BAŞKANI’DA COVİD OLDU!

SİYASET 07.11.2020 - 13:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

O BELEDİYE BAŞKANI’DA COVİD OLDU!

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan COVİD-19 (Koronavirüs)’e yakalandı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hastalığını duyuran Başkan Turan ailesinde aile fertlerinde başka pozitif vaka olmadığını söyledi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan COVİD-19 (Koronavirüs)’e yakalandı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hastalığını duyuran Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Değerli hemşerilerim, son yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Ancak sağlık durumumun gayet iyi ve tedavime evde devam edeceğim. Çok şükür aile fertlerimizde başka pozitif vaka yok. En kısa süre içerisinde iyileşerek yeniden görevimizin başına geçmeyi, sizlerle yeniden buluşmayı diliyorum. Sevgi, saygı ve en derin muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan COVİD-19 (Koronavirüs)’e yakalandı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hastalığını duyuran Başkan Turan ailesinde aile fertlerinde başka pozitif vaka olmadığını söyledi.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan COVİD-19 (Koronavirüs)’e yakalandı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hastalığını duyuran Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Değerli hemşerilerim, son yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Ancak sağlık durumumun gayet iyi ve tedavime evde devam edeceğim. Çok şükür aile fertlerimizde başka pozitif vaka yok. En kısa süre içerisinde iyileşerek yeniden görevimizin başına geçmeyi, sizlerle yeniden buluşmayı diliyorum. Sevgi, saygı ve en derin muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.