O ARAÇLAR EKONOMİK OLMADIĞI İÇİN HURDAYA AYRILACAK!

Çayırova 02.02.2021 - 17:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

O ARAÇLAR EKONOMİK OLMADIĞI İÇİN HURDAYA AYRILACAK!

Çayırova Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında kültür salonunda gerçekleşen toplantıda meclis üyelerine gündem dışı söz veren Başkan Çiftçi, yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Belediye’ye ait muhtelif özelliklerde 4 aracın tamir ve kullanılması ekonomik olmaması nedeniyle hurdaya ayrılması, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan sosyal yardım yönetmeliği ile kent meydanı yapılması planlanan 1400, 1420, 1421, 1422 ve 1442 adalarda Kocaeli Büyükşehir ile Çayırova Belediyesi’nin ortak proje yürütmesi ve yapılacak iş ve işlemlere ilişkin protokol yapılmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi maddeleri karara bağlandı. Mart ayı meclis toplantısı 2 Mart Salı günü saat 15.00’de yapılacak. ​

Çayırova Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında kültür salonunda gerçekleşen toplantıda meclis üyelerine gündem dışı söz veren Başkan Çiftçi, yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Belediye’ye ait muhtelif özelliklerde 4 aracın tamir ve kullanılması ekonomik olmaması nedeniyle hurdaya ayrılması, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan sosyal yardım yönetmeliği ile kent meydanı yapılması planlanan 1400, 1420, 1421, 1422 ve 1442 adalarda Kocaeli Büyükşehir ile Çayırova Belediyesi’nin ortak proje yürütmesi ve yapılacak iş ve işlemlere ilişkin protokol yapılmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi maddeleri karara bağlandı. Mart ayı meclis toplantısı 2 Mart Salı günü saat 15.00’de yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.