NUSRET GÖKÇE, DARICA’DA ÇEKİLDİĞİ 23 YIL ÖNCEKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

Darıca 03.12.2021 - 09:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

NUSRET GÖKÇE, DARICA’DA ÇEKİLDİĞİ 23 YIL ÖNCEKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

Son dönemde İngiltere’de açtığı yeni restoranının fahiş fiyatlarıyla gündeme gelen dünyaca ünlü işletmeci Darıcalı Nusret Gökçe, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Nusret Gökçe, Darıca’da çekildiği fotoğrafıyla takipçilerini 23 yıl öncesine götürdü. Nusret Gökçe, ‘Salt Bae’ (tuzlama) hareketiyle dünya çapında adını duyurmayı başardı. Sonrasında ünü ülke sınırlarını aşan Nusret Gökçe, yaptığı iş dışında sıra dışı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. ABD, Dubai, İngiltere ve Yunanistan’da da restoranları bulunan Nusret, yaptığı son paylaşımına “Leblebi Kaya Darıca” notunu ekledi. Instagram’da 40 milyon takipçisi olan Nusret, Halk arasında ‘Leblebi Kaya’ olarak bilinen kayada 23 yıl önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Nusret’in 23 yıl önce çekilen karesine kısa sürede yüz binlerce beğeni geldi.

Son dönemde İngiltere’de açtığı yeni restoranının fahiş fiyatlarıyla gündeme gelen dünyaca ünlü işletmeci Darıcalı Nusret Gökçe, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Nusret Gökçe, Darıca’da çekildiği fotoğrafıyla takipçilerini 23 yıl öncesine götürdü.

Nusret Gökçe, ‘Salt Bae’ (tuzlama) hareketiyle dünya çapında adını duyurmayı başardı. Sonrasında ünü ülke sınırlarını aşan Nusret Gökçe, yaptığı iş dışında sıra dışı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. ABD, Dubai, İngiltere ve Yunanistan’da da restoranları bulunan Nusret, yaptığı son paylaşımına “Leblebi Kaya Darıca” notunu ekledi. Instagram’da 40 milyon takipçisi olan Nusret, Halk arasında ‘Leblebi Kaya’ olarak bilinen kayada 23 yıl önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Nusret’in 23 yıl önce çekilen karesine kısa sürede yüz binlerce beğeni geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.