Normalleşme için bir süre daha beklemek gerekebilir!

SAĞLIK 22.02.2021 - 11:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Normalleşme için bir süre daha beklemek gerekebilir!

Türkiye Mart ayı başında gerçekleşmesi muhtemel normalleşme adımlarına konsantre olmuş durumda. A’dan Z’ye herkes bu adımları beklerken Kocaeli’nde vaka konusunda henüz istenilen seviyeye tam olarak gelebilmiş değil. Durum böyle olunca tedbirlere uymaya devam etmek gerekiyor. Aksi takdirde normalleşme adına bir süre daha bekleme ihtimalimiz yüksek. Türkiye Mart başındaki normalleşme adımlarını bekliyor. Kasım ayı sonundan bu yana ülke genelinde kafe, restoran ve lokantalar müşteri kabul etmezken aynı zamanda hafta sonlarında tam zamanlı sokağa çıkma yasağı da uygulanıyor. İl il normalleşme adımları beklenirken Kocaeli bölgesi vaka sayılarını biraz daha indirmek zorunda. Aksi takdirde normalleşme hayali bir süre daha ertelenebilir. Bu nedenle tedbirlere uymalı, uymayanları da uyarmak zorundayız. Normalleşme adımlarına merhaba demek için kurallara sımsıkı uymamız şart. BİR SÜRE DAHA BEKLEYECEĞİZ                                                                                                                                             Ülke genelinde Kasım ayından bu yana yapılan tedbirlerin Mart ayı başından itibaren gevşemesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen hafta söylediği gibi Mart ayı başından itibaren gevşeme gündemde. Ancak il il gerçekleşmesi beklenen rahatlamanın vaka sayısı yüksek yerlerde gerçekleşmeyecek olma ihtimali de yok değil. Bu anlamda orta riskli yerler arasında lanse edilen Kocaeli bölgesi eğer ki dikkat etmezse normalleşme konusunda bir süre daha beklemesi gerekecek.

Türkiye Mart ayı başında gerçekleşmesi muhtemel normalleşme adımlarına konsantre olmuş durumda. A’dan Z’ye herkes bu adımları beklerken Kocaeli’nde vaka konusunda henüz istenilen seviyeye tam olarak gelebilmiş değil. Durum böyle olunca tedbirlere uymaya devam etmek gerekiyor. Aksi takdirde normalleşme adına bir süre daha bekleme ihtimalimiz yüksek.

Türkiye Mart başındaki normalleşme adımlarını bekliyor. Kasım ayı sonundan bu yana ülke genelinde kafe, restoran ve lokantalar müşteri kabul etmezken aynı zamanda hafta sonlarında tam zamanlı sokağa çıkma yasağı da uygulanıyor. İl il normalleşme adımları beklenirken Kocaeli bölgesi vaka sayılarını biraz daha indirmek zorunda. Aksi takdirde normalleşme hayali bir süre daha ertelenebilir. Bu nedenle tedbirlere uymalı, uymayanları da uyarmak zorundayız. Normalleşme adımlarına merhaba demek için kurallara sımsıkı uymamız şart.

BİR SÜRE DAHA BEKLEYECEĞİZ                                                                                                                                            

Ülke genelinde Kasım ayından bu yana yapılan tedbirlerin Mart ayı başından itibaren gevşemesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen hafta söylediği gibi Mart ayı başından itibaren gevşeme gündemde. Ancak il il gerçekleşmesi beklenen rahatlamanın vaka sayısı yüksek yerlerde gerçekleşmeyecek olma ihtimali de yok değil. Bu anlamda orta riskli yerler arasında lanse edilen Kocaeli bölgesi eğer ki dikkat etmezse normalleşme konusunda bir süre daha beklemesi gerekecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.