NİHAT HATİPOĞLU İÇİN SON AÇIKLAMA

GÜNDEM 29.08.2020 - 13:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

NİHAT HATİPOĞLU İÇİN SON AÇIKLAMA

Koronavirüse yakalandığını duyuran Nihat Hatipoğlu ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu kardeşinin son durumunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bildirdi. Öte yandan, 'Sevgili dostlar. Evde karantinada olduğum odadan yazıyorum' diye sözlerine başlayan Hatipoğlu yaşadığı süreci anlattı. İşte Nihat Hatipoğlu ve Ömer Vehbi Hatipoğlu'nun açıklamaları. Nihat Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve sevenlerinden dua istemişti. Hatipoğlu, 'Sevgili dostlar kardeşler! Yoğun telefon ve mesajlar üzerine bu bilgilendirmeyi yapmak zorunda kaldım. Nihat hocamız elhamdulillah iyidir. Evinde tedavisi devam etmektedir. Sizlere teşekkür ediyor ve dualarınızı talep ediyor. Allah hepinizden razı olsun' dedi.  

Koronavirüse yakalandığını duyuran Nihat Hatipoğlu ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu kardeşinin son durumunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bildirdi. Öte yandan, 'Sevgili dostlar. Evde karantinada olduğum odadan yazıyorum' diye sözlerine başlayan Hatipoğlu yaşadığı süreci anlattı. İşte Nihat Hatipoğlu ve Ömer Vehbi Hatipoğlu'nun açıklamaları.

Nihat Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve sevenlerinden dua istemişti. Hatipoğlu, 'Sevgili dostlar kardeşler! Yoğun telefon ve mesajlar üzerine bu bilgilendirmeyi yapmak zorunda kaldım. Nihat hocamız elhamdulillah iyidir. Evinde tedavisi devam etmektedir. Sizlere teşekkür ediyor ve dualarınızı talep ediyor. Allah hepinizden razı olsun' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.