Muzaffer Bıyık sağlığına kavuştu

Darıca 17.01.2021 - 14:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Muzaffer Bıyık sağlığına kavuştu

Muzaffer Bıyık sağlığına kavuştu
10 gün önce yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın karantina süresinin bitmesinin ardından nöbette olan acil müdahale ekiplerini ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ailesinin koronavirüse yakalanmasının ardından tedbir amaçlı yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Başkan Bıyık karantina süresi boyunca online olarak toplantılara katılmış, görevini hastalığında da bırakmamıştı. 16 Ocak itibari ile karantinası sonlanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer bıyık göreve dönmesinin ardından ilk olarak nöbette olan acil müdahale ekibini ziyaret etti. Bölgemizde etkili olan kar yağışına karşı teyakkuzda olan ekiplere kolay gelsin dileklerinde bulunan Başkan Bıyık, vatandaşlarının huzuru için hazırda beklediklerini dile getirdi. 50 PERSONELLE HAZIRIZ Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Başkan Bıyık, “Nöbette olan acil müdahale ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, kolaylıklar diledik. Tam teçhizat araçlarımız, üç vardiya şeklinde çalışan 50 personelimiz ile olası bir kar yağışına karşı teyakkuz halindeyiz” dedi. Darıca’da yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı vatandaşların belediyeyi arayarak ulaşmalarını söyleyen Muzaffer Bıyık, nöbette bulunan ekiplere de ayrıca teşekkür etti.      
Muzaffer Bıyık sağlığına kavuştu

10 gün önce yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın karantina süresinin bitmesinin ardından nöbette olan acil müdahale ekiplerini ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ailesinin koronavirüse yakalanmasının ardından tedbir amaçlı yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Başkan Bıyık karantina süresi boyunca online olarak toplantılara katılmış, görevini hastalığında da bırakmamıştı. 16 Ocak itibari ile karantinası sonlanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer bıyık göreve dönmesinin ardından ilk olarak nöbette olan acil müdahale ekibini ziyaret etti. Bölgemizde etkili olan kar yağışına karşı teyakkuzda olan ekiplere kolay gelsin dileklerinde bulunan Başkan Bıyık, vatandaşlarının huzuru için hazırda beklediklerini dile getirdi.

50 PERSONELLE HAZIRIZ

Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Başkan Bıyık, “Nöbette olan acil müdahale ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, kolaylıklar diledik. Tam teçhizat araçlarımız, üç vardiya şeklinde çalışan 50 personelimiz ile olası bir kar yağışına karşı teyakkuz halindeyiz” dedi. Darıca’da yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı vatandaşların belediyeyi arayarak ulaşmalarını söyleyen Muzaffer Bıyık, nöbette bulunan ekiplere de ayrıca teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.