“MÜTECAVİZ DİLİYLE ŞİDDETİ KENDİ UYGULUYOR”

KOCAELİ 14.08.2020 - 13:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“MÜTECAVİZ DİLİYLE ŞİDDETİ KENDİ UYGULUYOR”

VEKİL YILMAZ’DAN CHP’Lİ NAZLIAKA’YA SERT YANIT
CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’nın İstanbul Sözleşmesine karşı olanlar için kullandığı “Tacizci, tecavüzcü erkekler” ifadelerine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Bu sözleşmeye aileye verdiği zarar gerekçesiyle karşı çıkan kadınlar var. Mütecaviz diliyle Kadınlara da şiddet uyguluyor” dedi. Türkiye’nin tartışılan gündemi İstanbul Sözleşmesine karşı olanlara CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, ağır ifadeler kullandı. Nazlıaka; “Erkekler, İstanbul Sözleşmesi’nden rahatsız değil; eşine, sevgilisine ya da hiç tanımadığı bir kadına şiddet uygulayan, katleden, tacizci, tecavüzcü erkekler rahatsız” ifadelerini kullandı. SÖZLEŞMEYE KARŞI ÇIKAN KADINLAR VAR İstanbul Sözleşmesi’nden rahatsız olanlara genel olarak ağır hakaret içeren ifadeler kullanan Nazıaka’ya sert tepki AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, “Kendisi gibi düşünmeyeni tacizci ve tecavüzcü ilan eden bu kadın gibi mütecaviz bir aklı, CHP, Kadın Kolları Başkanı yapmış? Yazık. Bu sözleşmeye Aile’ye verdiği zarar gerekçesiyle karşı çıkan kadınlar var. Mütecaviz diliyle Kadınlara da şiddet uyguluyor.” İfadelerini kullandı.
VEKİL YILMAZ’DAN CHP’Lİ NAZLIAKA’YA SERT YANIT

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’nın İstanbul Sözleşmesine karşı olanlar için kullandığı “Tacizci, tecavüzcü erkekler” ifadelerine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Bu sözleşmeye aileye verdiği zarar gerekçesiyle karşı çıkan kadınlar var. Mütecaviz diliyle Kadınlara da şiddet uyguluyor” dedi.

Türkiye’nin tartışılan gündemi İstanbul Sözleşmesine karşı olanlara CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, ağır ifadeler kullandı. Nazlıaka; “Erkekler, İstanbul Sözleşmesi’nden rahatsız değil; eşine, sevgilisine ya da hiç tanımadığı bir kadına şiddet uygulayan, katleden, tacizci, tecavüzcü erkekler rahatsız” ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMEYE KARŞI ÇIKAN KADINLAR VAR

İstanbul Sözleşmesi’nden rahatsız olanlara genel olarak ağır hakaret içeren ifadeler kullanan Nazıaka’ya sert tepki AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, “Kendisi gibi düşünmeyeni tacizci ve tecavüzcü ilan eden bu kadın gibi mütecaviz bir aklı, CHP, Kadın Kolları Başkanı yapmış? Yazık. Bu sözleşmeye Aile’ye verdiği zarar gerekçesiyle karşı çıkan kadınlar var. Mütecaviz diliyle Kadınlara da şiddet uyguluyor.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.