“Münferit bir iki olay olmuştur”

GEBZE 11.09.2020 - 13:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Münferit bir iki olay olmuştur”

GEBZELİ OTOBÜSÇÜDEN HABERİMİZE AÇIKLAMA
Bu sabah internet sitelerimizde yer alan “Toplu Taşımada kurallar serbest mi?” haberine ilişkin Özel Halk Otobüsü şoförü olarak görev yapan Taşkın Baydak, özel halk otobüslerinde yeteri kadar dikkat edildiğini ama yaşananların münferit bir olay olduğunu kaydetti.  Bu sabah internet sitelerimizde yer “Toplu Taşımada kurallar serbest mi?” haberi ilgi görürken haberimizin ardından Özel Halk Otobüsü şoförü Taşkın Baydak açıklama yaparak konuyla alakalı düşüncelerini kaydetti. Özel Halk Otobüsü şoförü Taşkın Baydak “Bizler yeterince dikkat ediyor, etmeyen arkadaşları uyarıyoruz.  Gebze’deki Ulaşım Park araçlarında olaylar daha fazla. Herkes kuralları uymaya gayret ediyor, etmeye de devam edecek” şeklinde konuştu. BİZLER DE ARAMIZDA KONUŞUYORUZ   Şoför Baydak, “Büyük otobüslerde ayakta yolcu alımı yapılmıyor. Mümkün olduğunda kurallara uyuyoruz, uymayan arkadaşları uyarıyor, salgın konusunda dikkatli oluyoruz. Bir iki münferit olay olmuş olabilir, ama bundan sonra olmamasına dikkat edilecektir. Bizler de salgına karşı kurallara karşı uyuyoruz, uyacağız, Gebze’deki Ulaşım Park araçlarında ayakta yolcu alımı daha fazla oluyor, dikkat ederseniz durum böyle. Oralarda ayakta yolcu daha fazla, kapasite olarak da bu belli” şeklinde konuşarak konuyla alakalı görüşünü ifade etti.
GEBZELİ OTOBÜSÇÜDEN HABERİMİZE AÇIKLAMA

Bu sabah internet sitelerimizde yer alan “Toplu Taşımada kurallar serbest mi?” haberine ilişkin Özel Halk Otobüsü şoförü olarak görev yapan Taşkın Baydak, özel halk otobüslerinde yeteri kadar dikkat edildiğini ama yaşananların münferit bir olay olduğunu kaydetti. 
Bu sabah internet sitelerimizde yer “Toplu Taşımada kurallar serbest mi?” haberi ilgi görürken haberimizin ardından Özel Halk Otobüsü şoförü Taşkın Baydak açıklama yaparak konuyla alakalı düşüncelerini kaydetti. Özel Halk Otobüsü şoförü Taşkın Baydak “Bizler yeterince dikkat ediyor, etmeyen arkadaşları uyarıyoruz.  Gebze’deki Ulaşım Park araçlarında olaylar daha fazla. Herkes kuralları uymaya gayret ediyor, etmeye de devam edecek” şeklinde konuştu.
BİZLER DE ARAMIZDA KONUŞUYORUZ  
Şoför Baydak, “Büyük otobüslerde ayakta yolcu alımı yapılmıyor. Mümkün olduğunda kurallara uyuyoruz, uymayan arkadaşları uyarıyor, salgın konusunda dikkatli oluyoruz. Bir iki münferit olay olmuş olabilir, ama bundan sonra olmamasına dikkat edilecektir. Bizler de salgına karşı kurallara karşı uyuyoruz, uyacağız, Gebze’deki Ulaşım Park araçlarında ayakta yolcu alımı daha fazla oluyor, dikkat ederseniz durum böyle. Oralarda ayakta yolcu daha fazla, kapasite olarak da bu belli” şeklinde konuşarak konuyla alakalı görüşünü ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.