MUHTAR USANMAZ’DAN ATM MÜJDESİ!

Çayırova 02.10.2021 - 10:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MUHTAR USANMAZ’DAN ATM MÜJDESİ!

Adem Yavuz Muhtarı Ekrem Usanmaz, Gebzelilerin ve Çayırovalıların yoğun olarak kullandığı Adem Yavuz Kapalı Pazar Yerinin en çok ihtiyacı olan ATM'nin inşa edileceğini duyurdu. Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri'ne ATM'ler geliyor. Gebzelilerin ve Çayırovalıların yoğun olarak kullandığı Adem Yavuz Pazar Yeri'nin büyük ihtiyaçlarından biri gideriliyor. ATM'lerin kurulacağı müjdesini ise Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz verdi. Muhtar Usanmaz, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Değerli Gebze Adem yavuz Mahallesi sakinlerimiz, dostlarımız senelerdir pazar yerine bankamatik ATM'lerini getirmek için bayağı bir uğraştık. Allah'a çok şükür nihayet yerlerini yapıldı kısa zamanda ATM'ler konulacak" dedi.

Adem Yavuz Muhtarı Ekrem Usanmaz, Gebzelilerin ve Çayırovalıların yoğun olarak kullandığı Adem Yavuz Kapalı Pazar Yerinin en çok ihtiyacı olan ATM'nin inşa edileceğini duyurdu.

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri'ne ATM'ler geliyor. Gebzelilerin ve Çayırovalıların yoğun olarak kullandığı Adem Yavuz Pazar Yeri'nin büyük ihtiyaçlarından biri gideriliyor. ATM'lerin kurulacağı müjdesini ise Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz verdi. Muhtar Usanmaz, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Değerli Gebze Adem yavuz Mahallesi sakinlerimiz, dostlarımız senelerdir pazar yerine bankamatik ATM'lerini getirmek için bayağı bir uğraştık. Allah'a çok şükür nihayet yerlerini yapıldı kısa zamanda ATM'ler konulacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.