MUHTAR TOPAL’DAN KAYMAKAM KARA’YA ZİYARET

Darıca 17.11.2020 - 16:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MUHTAR TOPAL’DAN KAYMAKAM KARA’YA ZİYARET

Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret ederek mahallede yapımına başlanacak olan Kazım Karabekir İlkokulu hakkında bilgi aldı. Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret eti. Muhtar Topal’a Kazım Karabekir İlkokulu ve Süreyya Yalçın İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanları eşlik etti. Topal ve beraberindeki ekip Kaymakam Kara okullar hakkında bilgi verdi. Muhtar Topal mahallede yıkılıp yeniden yapılacak olan Kazım Karabekir İlkokulu’nun inşaat çalışmaları hakkında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’dan bilgi aldı. Kaymakam Kara okul inşaatının en kısa zamanda başlayacağını dile getirerek Muhtar Topal’a ziyaretleri için teşekkür etti. KISA ZAMAN İÇERİSİNDE OKUL İNŞAATINA BAŞLANACAK Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, “Kaymakamımızdan Süreyya Yalçın ve Kazım Karabekir İlkokulu hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulunduk. Kazım Karabekir İlkokulumuzun inşaatına kısa zaman içerisinde başlanacağının müjdesini aldık. Sayın kaymakamımızın ilgi ve alakası için büyük ailem adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret ederek mahallede yapımına başlanacak olan Kazım Karabekir İlkokulu hakkında bilgi aldı.

Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret eti. Muhtar Topal’a Kazım Karabekir İlkokulu ve Süreyya Yalçın İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanları eşlik etti. Topal ve beraberindeki ekip Kaymakam Kara okullar hakkında bilgi verdi. Muhtar Topal mahallede yıkılıp yeniden yapılacak olan Kazım Karabekir İlkokulu’nun inşaat çalışmaları hakkında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’dan bilgi aldı. Kaymakam Kara okul inşaatının en kısa zamanda başlayacağını dile getirerek Muhtar Topal’a ziyaretleri için teşekkür etti.

KISA ZAMAN İÇERİSİNDE OKUL İNŞAATINA BAŞLANACAK

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, “Kaymakamımızdan Süreyya Yalçın ve Kazım Karabekir İlkokulu hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulunduk. Kazım Karabekir İlkokulumuzun inşaatına kısa zaman içerisinde başlanacağının müjdesini aldık. Sayın kaymakamımızın ilgi ve alakası için büyük ailem adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.